grunde til evakuering

Hørelse en advarsel om, at dit hjem kan i fare er skræmmende . Desværre , for nogle mennesker bliver det en overraskende realitet . Evakuering advarsler er indført for sikkerhed og beskyttelse af dem, der kunne være i fare . Nogle evakueringer tilbyde tid til forberedelse , mens andre kun kort tid til at flygte .

Naturkatastrofer


Naturkatastrofer kan til tider kommer med en forudgående advarsel , såsom med orkaner . Ofte gange, selv om de ikke lader meget forberedelsestid til at flygte . Tornadoer , oversvømmelser , cykloner , tsunamier og ekstrem varme eller kulde er alle vejr-relaterede emner , der kan føre til evakueringer . Andre naturlige farer, der kan forårsage sådanne nødsituationer omfatte naturgas lækager, udbrud af vulkaner , jordskred , skovbrande og jordskred .

teknologiske risici


teknologiske risici generelt kommer med lidt , hvis nogen advarsel for evakuering . Ofte forårsaget af menneskelige fejl , kan disse farer potentielt give sundhedsmæssige problemer for de kommende år . Teknologiske risici kan ske i løbet af anvendelse, produktion, transport , opbevaring og bortskaffelse af kemikalier . Lossepladser , kemikalieproducenter , hospitaler og servicestationer sandsynligvis kandidater til den teknologiske fare udvikling . De to mest almindelige teknologiske farer farlige materialer hændelser og atomkraftværk ulykker .

Terrorisme


Terrorisme er en meget reel trussel i dagens samfund . Overlagt angreb på civile er foretaget med henblik på skræmmende uskyldige mennesker til at skabe en platform for terrorister til at sprede deres ideologi . Terrorangreb kan skabe usikre miljøer, der kræver evakueringer i form af eksplosioner , nukleare blaster eller biologiske trusler som i 2001 USA miltbrand skræmme . Kemiske trusler er også potentielle farer , kemiske kampstoffer kan forårsage krampeanfald , åndenød indånder , nervesystemet effekter og vabler . Kemiske kampstoffer kommer i form af blod agenter , nervekampmidler , blister agenter , kvælning og metal agenter . Klorgas , benzyne og cyanid er et par kemikalier potentielt bruges af terrorister . Radiologiske Spredning Devices, eller beskidte bomber , er også en terrortrussel , der kan føre til evakueringer af store områder.

agte paa Varsler


Når evakueringer er sorteret er det vigtigt at lytte til de advarsler , som undladelse heraf kan muligvis resultere i personskade . Nogle mennesker citere har begrænset evne til at forlade , ikke ønsker at beskæftige sig med trafik i forbindelse med store skala evakueringer og følelse , som om medierne " råber ulven ", når der fortæller om faren som begrundelse for ikke at ville evakuere . Det er af allerstørste betydning for at lytte til massemedierne og embedsmænd , når de udsteder evakuering advarsler . Forbered dig selv og din familie . Vælg et mødested og har en kontakt person, som er fortrinsvis i en anden placering . Kontakt din lokale myndigheder, hvis du ikke har et middel til evakuering , da de ofte har metoder i stedet for at få folk i nød i sikkerhed.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.