hvad er Nebraska sikkerhedsvest krav ?

Sikkerhedsveste generelt bæres over tøj eller uniformer for at gøre folk mere synlig . De er især nyttige , når der er lav sigtbarhed , såsom i skumringen eller om natten , på eller i nærheden af veje , og når jagt eller sejlads . Krav for at bære dem i Nebraska gælder for retshåndhævelsespersonale , beredskabstjenester besætninger , der passerer vagter , cyklister og børn . Sikkerhedsveste er tilgængelige for dit kæledyr til at forbedre synligheden af dyret , når ud til en gåtur eller om bord på et skib .

officielt sikkerhedscertifikat Veste


Officiel sikkerhed veste er båret af retshåndhævelse eller andre by -og offentligt ansatte . Disse veste skal være lavet af høj synlighed materialer ved hjælp af farverne orange og gul . De skal have mindst fire bands refleksbånd på dem tværs foran og bagpå. Navnet på den organisation, skal kunne ses tydeligt på forsiden eller bagsiden af vesten . Medarbejdere kan ønske at føje deres navn til noget logo på vesten for nem identifikation . Tilstand Nebraska forudsætter, at medarbejderne bærer disse sikkerheds veste , når man arbejder om natten eller i stærkt trafikerede områder .

Børns Veste


Børn veste kan være lavet af nogen lyse farver , så længe det er meget synligt , selv om mest almindelige farve er orange . Disse veste skal indeholde flere strimler af reflekterende tape og kan også indeholde et lille lys til brug i situationer med lidt lys for at gøre barnet mere synlig . Den sikkerhedsvest skal bæres over barnets tøj . Gode tider for børn at bære sikkerhed veste er , når cykling , at passage gaden gå i skole eller når du går med voksne om natten eller i nærheden af mørkets frembrud .

Pet Safety Veste


Pet Sikkerhedsveste kan købes hos din lokale dyrehandel . De er mest brugt til kæledyr , der ledsager deres ejere til at gå om natten , når jagt eller når sejlads . Pet sikkerhed veste er kun påkrævet, når et kæledyr ledsager ejeren på vandet , men anbefales for når kæledyr er forpligtet til at gå ind i farlige områder . Staten kræver, at førerhunde som førerhunde bære en orange sikkerhedsvest , der identificerer dem som en service dyr . Disse veste skal bæres for at en tjeneste dyr at få adgang til offentlige bygninger eller beskyttede områder.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.