hvad er meningen med træ Hugger ?

En " Tree Hugger " er en person, der bekymrer sig for miljøet . Merriam-Webster 's online ordbog definerer et træ Hugger som en miljøforkæmper , især en fortaler for bevarelse af jord

Historie


Udtrykket " Tree Hugger " opstod i 1974 . Det refererer til de mennesker , hovedsageligt kvinder , Uttar Pradesh i Indien, som var involveret i Chipko bevægelse . Ifølge Den Internationale Institut for Bæredygtig Udvikling , Chipko "kommer fra et ord betyder » omfatte « : landsbyboerne knus træerne , redde dem ved at indskyde deres organer mellem dem og de entreprenører "opgaver . "

Betydning


Den træ Huggers involveret i Chipko bevægelsen forsøgte at beskytte de træer, der tjente som en kilde til overlevelse i en ikke-voldelig måde . Krig Resisters International siger , " kvinderne i regionen, der var som regel begrænset til husligt arbejde , begyndte at tage føringen , fordi de var hårdest ramt af nedgangen i skovene-indsamling brændstof og foder til deres hjemlige behov var blevet mere vanskeligt , hvilket øger deres lidelser . " Denne bevægelse blev en katalysator for inspiration for mennesker over hele verden for at beskytte skovområder .

Advarsel


Nogle mennesker bruger træ Hugger som en nedsættende betegnelse for folk bekymrede for miljøet . For eksempel , når nogen er irriteret overvældet eller fornærmet af en persons hensyn til det miljø, de kan kalde den person, et træ Hugger . Ikke desto mindre kan de, der kender oprindelsen af begrebet tage det som en kompliment .

Tjenesterejser


Tree Huggers , eller miljøforkæmpere , støtte , fremme og tilskynde til miljømæssig bevidsthed i forskellige områder . Nogle træ Huggers søger ikke kun at beskytte skovene , men dyreliv , naturlige ressourcer og jorden fra den globale opvarmning , overbefolkning og giftige kemikalier .

Potentielle

Hvis du overvejer at blive en miljøforkæmper , eller et træ Hugger , overveje hvilke miljømæssige spørgsmål er af særlig interesse for dit samfund, amt eller stat . Forskning disse spørgsmål og se hvad du kan gøre for at afhjælpe problemet , til at blive informeret og til at informere andre .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.