hvad er problemer med servicehunde ?

En servicehund giver personer med handicap at leve et rigere liv og åbner op for muligheder , der kan være svært uden hjælp . Mange mennesker kan drage fordel af en servicehund , herunder personer med nedsat syn eller hørelse problemer , rygmarvsskader , nerveskader , cerebral parese , autisme og epilepsi . Dog kan service hunde gøre situationer værre , hvis de ikke er blevet trænet godt .

adfærdsmæssige og fysiske forhold


Servicehunde at bark i offentlige eller forsøge at trække og køre er ikke ordentligt uddannet . Hvis hunden ignorerer kommandoer det skaber endnu flere problemer for den person med et handicap . Der er andre grunde en servicehund kan være problematisk . Hunde , der bliver aggressive eller alt for beskyttende , kan have svært ved at udføre deres job . Medicinske problemer kan også forekomme , at kræve en servicehund , der skal tilbagetrækkes tidligere end forventet . For eksempel kan hofteproblemer udvikle sig. Andre medicinske emner såsom hud allergier kan begynde , når hunden er i brug . Beskæftiger sig med den medicinske tilstand kan blive for meget for den person med handicap .

udgifter til uddannelse


Den oprindelige kostpris for en servicehund kan være svært for nogle mennesker har råd til . Når hunden er ikke tilstrækkeligt uddannet , er beslutningen om at betale for at få hunden omskolet eller at få en anden tjeneste hund . Der er en ekstra følelsesladet problem, hvis den pågældende person har brugt nok tid sammen med hunden og bliver knyttet til den . Udgifter til servicehunde kan variere fra $ 5. 000 til $ 20. 000. Der er tilskud til rådighed til at hjælpe med købsprisen . Dog kan de samlede udgifter til den person, med et handicap stadig være for meget .

Service år


En typisk servicehund har en levetid på 10 år på det mest . På det tidspunkt er servicehund pensioneret . Selv om mange ejere kan beslutte at holde servicehund som et familiemedlem , er en anden tjeneste hund ofte nødvendig. Beslutninger om at holde servicehund , prisen på en ny servicehund og følelsesmæssige konsekvenser er et problem en person med et handicap vil ansigt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.