hvad kan du fange fra en septiktank ?

Spildevandet fra en septiktank indeholder en bred vifte af patogener , som kan vise sig at skade mennesker . Bakterier, vira og parasitter kan alle være forpligtede fra kontakt med septisk affald . Kontakt normalt opstår, når grundvandet kilder er forurenet med spildevand fra en nærliggende septisk system . Den nemmeste måde at forhindre spredning af spildevand-relaterede sygdomme er at bevare den septisk systemer , der fremmer dem og for at få vaccineret mod de sygdomme, selv

bakterieinfektioner


Bakterier er mikroskopiske organismer, som kan overleve og trives i mange miljøer , herunder i og på mennesker og dyr . De mest almindelige spildevand-relaterede sygdomme, som skyldes bakterier , er tyfus , paratyfus , dysenteri , gastroenteritis og kolera . Hvis ordentligt diagnosticeres og behandles , ingen af disse sygdomme er dødelige . Nogle , herunder tyfus og kolera , kan forhindres ved brug af vacciner .

Vira


Virus er ikke så almindeligt som bakterielle infektioner skyldes, at en virus ikke kan formere sig uden for en vært , men de stadig udgør en potentiel trussel . Nogle af de mest almindelige spildevand-relaterede virus er hepatitis A , polio og viral gastroenteritis . Hepatitis og polio er begge potentielt livstruende sygdomme , men begge kan let forebygges med tidlig vaccination .

Parasitter


De to mest almindelige typer af parasitter fundet i septik -systemer er protozoer og indvoldsorm . Protozoer kan forårsage mild til svær diarré samt en sygdom, kendt som amøbedysenteri . Fælles sorter af parasitiske orm omfatter bændelorm og rundorm . Hvis venstre udiagnosticeret og ubehandlet , kan parasitter være dødelig ved at svække værtens immunsystem og forlader den person der er modtagelige for flere alvorlige sygdomme .

Forurening Forebyggelse


Den nemmeste måde at forhindre spredning af spildevand sygdomme er at bevare den septisk systemer , der fremmer dem . Alle septisk systemer bør regelmæssigt kontrolleres for at sikre, at de fungerer korrekt, og at der ikke er nogen lækage . Overfladevand bør altid ledes væk fra septiktanke systemer som en sikkerhedsforanstaltning for at forhindre crossflow . Også , køretøjer og maskiner aldrig køres eller placeres over septiktanke . Vægten kan beskadige tanken uden at efterlade synlige tegn .

Sygdom Forebyggelse /behandling

I tilfælde af , at der allerede er blevet grundvandsforurening , den nemmeste måde at forhindre spredning af sygdommen er gennem immunisering . Mange spildevand-relaterede virus har vacciner til rådighed , såsom polio og hepatitis . Nogle sygdomme forårsaget af bakterier også vacciner , selvom mange ikke gør. Patienter , der aldrig er blevet vaccineret , eller som lider af en bakteriel infektion, der har nogen vaccine kan ofte gøre brug af antibiotika i stedet . Desværre er nogle sygdomme , som regel virus , der ikke har nem behandling og skal blot have lov til at køre deres kursus .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.