ildelugtende fødder problemer

Stinky fødder er et problem for mange mennesker , og håndtere en stinkende fødder problem kan være ekstremt pinligt . Dog kan en person bruge et utal af løsninger til at fjerne problemet

Bakterier


Ifølge Kids sundhed, . mest fremtrædende årsag fødder stinker er bakterier . Bakterier er tiltrukket af mørke og fugtige steder , og sko giver en ideel grobund . Da bakterierne formere sig , kolonier begynder at udvikle sig. Kolonierne derefter slippe af med deres affald i form af organiske syrer , som forårsager lugt .En person med stinkende fødder kan også lider af en bakterie kaldet Micrococcus sedentarius . Denne bakterie producerer organiske syrer samt flygtige svovlforbindelser .

holde fødderne tørre


Det første skridt til at fjerne stinkende fødder er at holde fødderne tørre . En fælles husråd bruges til at holde fødderne tørre er alkohol . Anvende alkohol med et stykke vat efter et brusebad strimler fødderne af olie og vand , og fjerner lugt .

Naturmedicin


Naturmedicin kan også fjerne stinkende fødder . For eksempel , ofte anvender tea tree olie fjerner foden lugt . Hvis en individuel forsøger over -the-counter og naturlige hjem retsmidler , og stadig har et problem , bør han rådføre sig med en læge . En læge kan afgøre , om en underliggende problem er årsag til lugten .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.