job sikkerhed checkliste

Du skal bruge:
tekstbehandlingsprogram
. Printer.
Plast trashcans med låg .
Lineal.
Permanent markør .
Utility kniv eller saks .
Laminerede skilte eller vinyl klistermærker .

sikkerhed på jobbet kan forhindre dig i at manglende arbejde , lidelse liv-forandring skader og skulle beskæftige sig med arbejdstager erstatningskrav --- ikke at nævne , at holde dig i god behold med chefen . Undgå skade på jobbet er ikke altid muligt , men ved at følge en fornuftig liste af job sikkerheden vaner du vil minimere din risiko og forhåbentlig bo skade- fri i hele din karriere .

følge reglerne


Sikkerhed og forsigtighed skilte er ikke lagt for blot dekoration . Disse tegn blev sat på plads til at anmelde arbejdstagere eller kunder af potentielle sikkerhedsrisici. Som en medarbejder i en virksomhed , opmærksomme på, hvad disse tegn sige , og følg dem konsekvent i hele din arbejdsdag .Hvis en forsigtig fortegn betyder et vådt gulv på grund af et udslip , så vær ekstra forsigtig med at krydse dette område ellers undgå den helt , hvis det er muligt . Hvis et tegn på toilettet minder dig om at vaske dine hænder , hver gang før du rejser, så bare vask dine hænder for at undgå spredning bakterier til medarbejdere eller gæster .

genkende mulige farer


Lær at holde dine øjne skrællet for potentielle farer på arbejdspladsen . Du kan blive den første person til at mærke den knækkede kant på disken , der har resulteret i en skarp stykke metal stikker ud fra hjørnet . Hvis nogen løber ind i hjørnet , kan det forårsage en alvorlig punktering sår . Advisér nogen straks om sikkerhedsrisiko og sprede ordet til andre , indtil det bliver rettet.

nr. Horseplay


Hvis du eller nogen anden er jævnligt involveret i Horseplay , så man er meget sandsynligt, at vinden med at få ondt på grund af den. Det lyder som en regel fra grundskole , men de samme handlinger bære over i et arbejdsmiljø fuld af voksne fra tid til anden .

Nødprocedurer In Place


Hvis en nødsituation sker ved dit job , er det vigtigt , at alle ved hvad de skal gøre . Hvis der er en brand , et jordskælv , der nærmer sig tornado , nogen har et hjerteanfald eller en anden farlig eller livstruende situation opstår , bør der være en plan på plads .Kontrol være sikker på at din virksomhed har en sådan plan er et godt første skridt i forbedringen af job sikkerheden . Hvis du ikke er bekendt med planen , så skal du lære planen så hurtigt som muligt og eventuelt lade ledelsen vide at du ikke var klar over planen indtil nu . Dette kan tilskynde dem til at gennemføre nogle beredskab opmærksomhedsskabende programmer .

Good Housekeeping

Ryd op efter dig selv og andre . Holde snavs væk fra gulvet og skrald på sin rette plads vil gå langt forhindrer ture , glider og falder . Det fremmer også et sundt miljø at arbejde i.

Korrekt udstyr på plads

Der er nogle fare spørgsmål , som ikke kan løses uden rette udstyr . Find ud af , om din arbejdsplads har hvad den har brug for .En brand kan ske hvor som helst , så sørg for at have ildslukkere og alle ved hvor de er placeret , og hvordan du bruger dem . Brandkrav i dit område, som kan kræve dette ved lov alligevel .Alle steder virksomhed bør også have en førstehjælpskasse til behandling fælles mindre skader . Vide hvad der er i det , og hvad der skal udskiftes , er også vigtig .Sikkerhed på arbejdspladsen afhænger også af udstyr, der bæres af medarbejderne . Sørg for, at folk har adgang til elementer såsom hardhats , handsker , beskyttelsesbriller eller andre beskyttende enheder, når det er nødvendigt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.