kinesisk gipsvæg & nerveskader

At løbende næse og ondt i halsen , du har haft siden du flyttede måske ikke allergi , men en giftig reaktion på væggene i dit hjem . Problemer med gipsvæg fremstillet i Kina begyndte belægning i 2008 og er kendt knyttet til eventuelle neurologiske skader

Kinesisk Gipsvægge


Ifølge Herald-Tribune , var mere end 550. 000 millioner pounds af drywall importeres til USA i 2006 , hvoraf de fleste kom igennem Florida , midten af epidemien .

Svovl Gas


Test viser, at kinesiske gipsvæg indeholder spormængder af mange kemikalier . Individuelt er de ikke i tilstrækkelige mængder til at være skadelig . Men forskerne mener, at kombinationen , især svovl gasser kan være årsag til sygdom i boligejere .

Symptomer


Personer, der bor i inficerede hjem rapport en række symptomer, herunder hovedpine , åndenød , astmaanfald , bihuler , ondt i halsen , næseblod og øjenirritation .

nerveskader


Nogle læger mener , at alle disse symptomer kan forklares ved neurogen inflammation som følge af eksponering af svovl gasser . Trigeminusnerven , også kendt som den femte kranienerver , stammer i bunden af hjernen og har terminal nerveender i næse og svælg .

Behandling

I 202C Consumer Produce Safety Commission anbefalede fjernelse af formodede drywall . Alle symptomer ophører , når emnet i udsatte ikke længere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.