kontor sikkerhedsanalyse tjekliste

De fleste mennesker tilbringer mere end 40 timer på et kontor hver uge . Dette faktum alene er grund nok til at understrege betydningen af kontor sikkerhed . Et kontor sikkerhedsanalyse checkliste er et dokument, enlists alle de forskellige aspekter af sikkerhed på en arbejdsplads . Kontoret leder eller supervisor er ansvarlig for at kontrollere alle de punkter i tjeklisten regelmæssigt og beskæftiger sig med farer i tide .

Personal Comfort


Hver enkelt medarbejder skal have adgang til et behageligt, godt oplyst arbejdsområde . Skrivebord job opfordrer også til en ergonomisk venlig skrivebord og stol . Arbejdstagere skal have tilstrækkelig plads til at rumme kontorartikler , filer og papirarbejde . Medarbejder komfort er vigtigt, fordi det bidrager til at reducere forekomsten af problemer , såsom karpaltunnelsyndrom og rygsmerter .

God kommunikation


Nogle medlemmer af personalet skal være ansvarlig for udarbejdelse og gennemførelse af sikkerhedspraksis på kontoret . Disse medarbejdere skal klart kommunikere og forklare kontor sikkerhed og regler for andre . Alle medarbejdere skal være opmærksomme på procedurer og folk til strategi i tilfælde af ulykker eller farer . Medarbejdere skal være opmærksomme på brandsikkerhed regler og kontor ledelsen skal praksis brandøvelser mindst én gang i seks måneder .

Elektrisk sikkerhed


Alle elektriske apparater skal fungere ordentligt . Elektriske ledninger skal være i god stand og skal placeres på en måde at undgå en snuble fare . Kabler og ledninger må ikke køre under tæpper eller møbler . Regelmæssig inspektion og vedligeholdelse af maskiner , værktøj , apparater , varmeapparater og klimaanlæg er også vigtigt . Dækker for alt elektrisk beholdere skal være i god stand .

Lav risiko for fald og personskader


Gangbroer , skal trapper og passager være fri for genstande , ledninger og blokeringer , der kan få folk til at rejse og falde . Håndlister på trapper skal være i god stand og yde passende støtte til mennesker, der bruger trappen . Gulve og tæpper må ikke have mangler fliser eller lignende huller , der kunne få folk til at rejse eller miste deres balance . Byggeledelse skal omgående i rengøring spild og også sikre, at toiletter og køkkener holdes rene hele tiden .

Generelle forholdsregler

Skarpe genstande såsom knive og skrabere skal opbevares på et sikkert sted . Arbejdstagere, der er forpligtet til at løfte tunge byrder skal have det nødvendige udstyr og sikkerhedsudstyr . De berørte medarbejdere skal holde brændbare og brændbare materialer mærkes tydeligt og opbevares sikkert . Office rengøringspersonalet skal mærke våde områder for at undgå fald . Medarbejdere må ikke anvende stole eller borde i stedet for stiger .

Årvågenhed

Kontoret skal også give evakueringsplaner og flugtveje for ansatte i tilfælde af nødsituationer . Disse dokumenter skal være tydeligt synlige og tilgængelige for alle . Den enkelte medarbejder er ansvarlig for at rapportere eventuelle risici eller funktionssvigt udstyr til den pågældende myndighed.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.