mace vs peber spray

Når man overvejer en metode til selvforsvar , som Mace eller peberspray , er det vigtigt at vide, hvordan det vil stoppe en voldsmand . Mange mennesker bruger " Mace "og " peberspray " i flæng , men de er faktisk to forskellige produkter, der giver drastisk forskellige resultater

Klassificering


Klassificeret som irriterende , er Mace ligner tåregas . Klassificeret som inflammatoriske agent , vil peberspray øjeblikkeligt lamme en angriber

Eyes , årsager næse og mund


Mace tåreflåd og brændende i øjnene . øget spyt i munden , brænden, irritation og udledning i næsen , og hovedpine , svimmelhed og generelt ubehag . Peberspray årsager tåreflåd og ufrivillig lukning af øjnene , selv om nogen briller eller kontakter, på grund af udvidelse af øjet kapillærer . Derudover peberspray årsager midlertidig lammelse af larynx og ukontrollerbare gispende og hoste .

Skin


Mace årsager brændende og stikkende på overfladen af ansigtet . Peberspray giver brændende og betændelse af blottet hud .

Åndedrætssystem


Mace forårsager hoste og en stram fornemmelse i brystet . Peberspray forårsager akut inflammation , herunder hævelse af halsen foring , hvilket fører til en nedsat luftveje , der giver mulighed ilt nok til overlevelse, men ikke fysisk anstrengelse .

virkning, når Under indflydelse

Mace ikke lamme , i stedet afhængige af smerte overholdelse for at stoppe et angreb . Peberspray 's inflammatoriske effekter vil stoppe personer med høj smerte tolerance eller under indflydelse af narkotika eller alkohol .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.