naturkatastrofer risikostyring

En naturkatastrofe er virkningen af en af de mange kræfter i naturen , som kan være meget ødelæggende og forårsage skader på huse og biler og endda tage liv. Risikostyring for disse katastrofer indebærer at være forberedt til disse begivenheder , mens de sker

Forberedelse


Det er altid godt at have en nødsituation katastrofe kit til rådighed i tilfælde af en naturkatastrofe , såsom en tornado , jordskælv eller orkan . Disse kits bør indeholde elementer, der er afgørende for sikkerheden og for at opretholde liv og helbred .nødhjælpskit bør holdes i et område af huset , der er let tilgængeligt , og alle i huset skulle vide, hvor det er . Den bør indeholde dåsemad , flaskevand , et batteri /vind-up AM /FM -radio , førstehjælp kit , lommelygter , ekstra batterier , tæpper og skiftetøj ( for alle i huset ) . Du bør også holde en brand-safe boks med penge eller et kreditkort og personlig identifikation . Du bør have en liste over nødopkaldsnumre til rådighed i en nødsituation kit samt i huset , eventuelt på køleskabet . Disse bør indeholde tal for brandvæsenet , gift kontrol og muligvis din lokale sherif 's kontor . Hvis du har børn , bør de forstå brugen af 911 . Du bør omfatte instruktioner om , hvordan man kan slukke for forsyningssektoren i dit hjem , ifølge TornadoProject. com .Din familie skal have en plan for , hvad de skal gøre, hvis du er adskilt , eller hvis dit hus er nødt til at blive evakueret . Du bør have en plads i nærheden , som du føler dig tryg møde i tilfælde af en brand . Du bør også have en brand exit plan for vores hjem . Dette skal vise alle udgange i huset , og hvad udgange vil være bedst for alle de forskellige rum i huset . Du bør gå over denne plan med jeres børn, så alle ved hvad de skal gøre . Du kan også praksis med din familie , så de er endnu mere forberedt i tilfælde af en aktuel nødsituation .I tilfælde af en naturkatastrofe , at dit hjem ikke er udstyret til at håndtere , såsom en orkan eller tornado , bør du have en plan for et andet sted at bo . Hvis du har nok advarsel , som i tilfælde af en orkan , bør du sikre dig , at du kender byens evakueringsplan og alle veje , der fører væk fra den zone , hvor orkan er at ramme . Du bør indgå aftaler med venner eller familie at bo hos dem i begivenheden. I tilfælde af en tornado , bør du se om du har en ven eller nabo med en kælder eller kælder , som du kan sørge for at bo hos . Hvis du ikke har nok advarsel skal du gå til et område af huset uden vinduer , ofte et badeværelse eller entré . I et jordskælv kan du stå i en døråbning , da det er et stærkt punkt i huset .

Dokumenter


Home eller leje forsikring er meget vigtig at have i tilfælde af en katastrofe. Hvis du bor i nærheden af en vandmasse , og det er muligt, at oversvømmelser kunne forekomme , er det vigtigt at have oversvømmelse forsikring .vide , hvor alle dine vigtigste dokumenter og personlige ejendele er kan hjælpe dig med at holde sig godt tilpas i en nødsituation . Du vil måske beholde dine vigtigste ting i en bankboks i din bank . Hvis dette ikke er en mulighed , så bør du få en brændkammeret , og sørg for at du kan komme til det let i tilfælde af en nødsituation . De vigtigste ting i huset , er dig selv og din familie , så i stedet for at forsøge at gå ind og gemme dokumenter , når de er strøet rundt i huset , er det bedre , hvis de alle er på et sikkert sted , som du kan komme til hurtigt .

Betydningen af Risk Management


Den bedste måde at holde dig selv og din familie i tilfælde af en naturkatastrofe skal organiseres . Dette omfatter din familie at vide , hvad planen er , og hvor de skal gå . Det omfatter også have , hvad du har brug for i disse situationer . Dette er den bedste måde at holde dit hoved og hjælpe de mennesker du elsker ophold trygt og sikkert.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.