redningstjeneste sikkerhed

Brandmænd , akut medicinsk teknikere og politibetjente har farligt arbejde . Ingen af dem ved, hvad de vil finde, når der tilkalde hjælp kommer . I hvert opkald , kan de komme i kontakt med en række trusler , herunder erhvervsbetingede risici samt udsættelse for smitsomme sygdomme . Alle civilt beredskab skal være udstyret med ikke blot viden om det udstyr, de bruger , men personlige værnemidler samt

Generel sikkerhed


Hver brandmand og EMT skal have indgående kendskab til hvert stykke udstyr , de bruger på nødsituationer scener . Dette omfatter extrication værktøjer , forskellige brandbiler og en række andre værktøjer . Hvis en nødsituation responder ikke er ordentligt uddannet i brugen af udstyret , risikerer han at skade sig selv såvel som andre responders . For eksempel , hvis du bruger JAWS til at komme ud et offer skal besvareren have kendskab til køretøjet er de skære ind. Nogle nyere biler er udstyret med side-effekt airbags . Disse airbags har følere i toppen af dørene , der kan aktiveres af JAWS udstyr , der forårsager skade ikke kun for offeret stadig inde i bilen , men til responder så godt.

Arbejdsmiljø


Mens dirigere trafikken efter en ulykke på en travl motorvej i Missoula , Montana , i december 2008 blev en brandmand ramt og dræbt . Denne tragedie kunne have været undgået , hvis han kørte en brandbil i stedet for hans personlige køretøj samt udnytte den flairs , advare modkørende til ulykkesstedet . Respondenter skal bære udstyr med dem, hvis de vælger at køre en personlig køretøj til alle opkald , herunder flairs , reflekterende veste og blinkende lys .

personlige værnemidler


Personlige værnemidler , eller PV , der normalt består af sterile handsker , sterile kjoler , ansigtsmasker og andet udstyr , der har særlige rolle at beskytte de første responder fra eksterne trusler . Disse trusler er ikke kun smitsomme sygdomme , men farlige materialer som godt. Det er meget vigtigt, at hver afdeling gennemfører sine egne retningslinjer for PPE , til, hvordan og hvornår det bruges , samt hvordan man kan opretholde udstyret. PV er den vigtigste del af en nødsituation responder sikkerhed . derfor skal det holdes ligesom en brandbil eller ambulance

Sikkerhed fra Infektionsmedicinsk


Første respondenter kender ikke den medicinske historie en patient , medmindre den pågældende patient er opmærksom og i stand til at fortælle dem . Derfor er alle respondenter behandler hvert offer , som om han har en smitsom sygdom . For at holde sig selv og deres familie sunde , første respondenter overholde procedurer med latex handsker , ansigtsmasker og hånd sanitizer . Hvis nogen af denne type redskaber kommer i kontakt med kropsvæsker , det forhindrer væske i at komme i kontakt med responder . Dette gør det usandsynligt, at responder bliver syge med en sygdom patienten måtte have .

Farligt Materiale

Hver by og stat har sin egen vedtaget regler for håndtering af farlige materialer , såsom miltbrand eller meth labs . De fleste områder har en særlig farlige materialer besætning , der vil komme til scenen . Men i mindre områder , er dette ikke muligt . Dette er , når den første respondere skal reagere på farlige materialer opkald samt deres andre opgaver . Enhver, der er involveret i nogen form for farlige materiale skal være godt trænet i de farer , der følger med det, såsom afbrænding , risiko for eksplosion og eksponering . Særlige farligt materiale træning samt hele kroppen passer beskytte dem . Dragterne er fulde , hætteklædte dragter lavet af særligt materiale til at beskytte responder fra alle trusler forbundet med farligt materiale oprydning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.