regler for en evakuering

Evakuering af geografiske områder som regel ske på grund af oversvømmelser , orkaner eller andre alvorlige vejr . Folk , der bor på kysten eller i nærheden af vand bør have en plan i tilfælde af en evakuering er annonceret . Beboere skal vide , hvor de ville gå i tilfælde af en nødsituation , og hvordan de vil nå derhen . Tænke fremad for at undgå sidste -øjebliks- forvirring . Nogle vigtige opgaver er at være sikker på dit batteri drevet radio og andre forsyninger er opladet, og sørg for at have gas i din bil . Hold din bil fyldt med vand på flaske , ikke-fordærvelige fødevarer og dyrefoder , hvis nødvendigt. Hold væsentlige medicin og vigtige dokumenter , herunder identifikation , på et bestemt sted , så du kan få fat i dem hurtigt .

Kend tidsfrister


vide, hvor meget tid du har til at evakuere i en nødsituation . University of Florida Evakuering Sikkerhedsregler anbefaler , at du lader straks, hvis du rådes til at gøre det af embedsmænd . Husk, at dit liv og livet for dine familiemedlemmer er vigtigere end ejendele . Hvis du har en lille mængde af tid bringe medicin , tæpper , en batteridrevet radio , lommelygter og vigtige dokumenter . Hvis du ved, du har en masse tid , slukke for forsyningssektoren i dit hjem . I tilfælde af en orkan , anbefaler Navis du begynder forberedelserne såsom næring til din bil og indsamling livsnødvendige forsyninger , så snart muligheden for en orkan er annonceret .

Bliv Connected


I tilfælde af en nødsituation bør du være søger så mange oplysninger som muligt . Tænd din radio og lyt til opdateringer og rådgivning . Radioen vil give dig turforslag og oplysninger om lukkede veje , oversvømmede broer og andre farlige veje . Radioen kan også henvise dig til husly områder . I tilfælde af en orkan , vil National Weather Service overvåge orkanen fremskridt og vil være en nyttig kilde til information .

ikke tage chancer


Hvis du bliver bedt om at evakuere , så gør det . Brug ruter foreslået af embedsmænd , fordi de ved , hvilke ruter der er klare . Må ikke køre over oversvømmede veje , og undgå nedskudte højspændingsledninger . Temperament kan flair i en nødsituation , men du skal bevare roen . Undgå tilfælde af vej- raseri og andre konfrontationer . Fokus på at få dig selv og din familie væk fra faren .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.