regler for økologisk mejeri

I løbet af de sidste to årtier , efterspørgslen efter produkter mærket " økologisk " er steget støt , således at disse poster er nu bredt tilgængelige . I U. S. flere forskellige selvstyrende organer er til for at afgøre, hvilke kriterier et produkt skulle opfylde for at anses for økologiske , men hvert af disse organer havde deres egne, ofte forskellige sæt af standarder . For at præcisere udtrykket " certificeret økologisk " for forbrugerne , dannede det amerikanske landbrugsministerium ( USDA ) en National Organic Program i 2002 . Ved at gøre dette , forsikre de forbrugere om, at alle landbrugsprodukter mærket " USDA certificeret økologisk " har mødt de samme regler . Til kød og mejeriprodukter , gælder disse regler ikke kun for husdyr selv , men også til håndtering og vækstbetingelser for deres mad .

Feed


Ifølge USDA regler skal malkekvæg fodres økologisk korn , der kan suppleres med vitaminer og mineraler . Dyr skal græsse på græs for den fulde længde af den lokale vækstsæsonen så godt, at få 30 procent af deres mad der . Reglen om græsgange adgang blev ajourført i juni 2010 , som erstatter den oprindelige regel om, at blot, at dyrene skal have adgang til græsning . Den reviderede standard blev indført som reaktion på erhvervsgrenens klager over, at en række store økologiske kvægbrug kun havde været så deres køer udenfor , når de ikke var at give mælk , og havde været fodre deres køer kun korn , ifølge New York Times .

Medicin


USDA reglerne, at malkekvæg skal forvaltes økologisk i mindst 12 måneder før deres mælk og mejeriprodukter kan mærkes økologiske . Det betyder, at dyr ikke må gives nogen antibiotika eller hormoner for at fremme væksten . Syge eller tilskadekomne dyr skal modtage medicinsk behandling , men kan kun medicin fra en godkendt liste anvendes . Reglen går på at fastslå, at vaccination fremmes som et middel til forebyggende medicin .

Håndtering


USDA regler for håndtering henvise til produktion og pakning af mejeriprodukter , efter økologisk mælk er opnået . Disse regler fastsætter , at økologiske mejeriprodukter ikke må blandes eller kommer i kontakt med ikke-økologiske mejeriprodukter . Den regel desuden, at alt af ingredienserne af landbrugsoprindelse indgå i den endelige produkt skal være økologisk produceret . Endelig skal alle ikke -landbrugsmæssige anvendte ingredienser findes på en godkendt liste over tilladte syntetiske og ikke-syntetiske stoffer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.