regler om brandsikkerhed og evakuering af bygninger

Forstå brandsikkerhed og hvordan du hurtigt evakuere en bygning kan redde dit liv i en nødsituation . Store bygninger , såsom arbejdspladser , lejlighedskomplekser og offentlige bygninger , er forpligtet til at have evakuering procedurer . Disse procedurer bør være let tilgængelig for medarbejdere , beboere og besøgende i tilfælde af en nødsituation . Mange bygninger er også forpligtet til at have brandsikringsudstyr , såsom alarmer og ildslukkere , installeres med jævne mellemrum i hele bygningen . Ejere af ejendomme bør blive bekendt med de lokale brand- og sikkerhedsregler .

brandsikringsudstyr


Fire sikkerhedsudstyr omfatter forebyggende udstyr som brandalarmer og røgdetektorer . Det kan også omfatte udstyr som brandslukkere og vandslanger , at hjælpe med at sætte en brand , eller brand akser , at nedbryde døre og slippe ud af en brændende bygning . Erhvervsbyggeri kan også kræves af lokale lovgivning for at have en sprinkler installeret system. Alt brandsikring udstyr skal inspiceres regelmæssigt af den lokale regering til at sørge for , at det er alt fungerer korrekt . Enhver form for udstyr , der ikke skal straks repareres eller udskiftes .

Sendt evakueringsplan


Alle bygninger skal have et trykt evakueringsplan , der er tilgængelig til gennemsyn af alle passagerer . Den evakueringsplan skal være klart angivet i hele bygningen eller distribueret til alle medarbejdere . Medarbejdere skal gøres opmærksomme på deres nærmeste udgang i tilfælde af en nødsituation , og der bør tages gennem regelmæssige evakueringsøvelser , så de forstår, hvordan du hurtigt videre ud af bygningen i en nødsituation . Alle evakueringsplaner skal redegøre ikke alene den nærmeste udgang , men viser også en sekundær exit i tilfælde første er blokeret af snavs eller brand .

Overtrædelse


Alle virksomhedsejere fundet i strid med lokale brandsikkerhed ordinancer kan idømmes bøder på op til et statsligt mandat antal gange , som regel omkring tre , før de står over for trusler mod deres erhvervslicens . En overtrædelse ville være at have nogen brandsikringsudstyr eller ubrugelig udstyr , mangel på en evakueringsplan , eller mangel på sikker , anvendelige udgange til bygningen . Alle overtrædelser skal afhjælpes inden næste eftersyn ved ilden marskal at undgå yderligere bøder eller sanktioner .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.