sikkerhed emner for cementindustrien

For dem, der foretrækker at have variabel tidsplaner , arbejde med deres hænder og bidrage til byggeprojekter , bliver en cement murer eller lignende rolle kan være et ideelt valg af karriere . Ud over at lære at blande cement , hæld det ordentligt og chip den væk , skal de dygtigste og mest kvalificerede cement arbejdstagere bekendt med de sikkerhedsmæssige problemer , der er fremherskende i deres industri til at beskytte sig selv og kolleger på jobbet .

Tuckpointing


Arbejdet med at fjerne mørtel mellem mursten med vinkelslibere er kendt som tuckpointing i cementindustrien . En fælles del af jobbet , kan det også frigive skadelige støv , især når man arbejder med ældre bygninger . OSHA , eller Occupational Safety and Health Agency , anbefaler iført beskyttende mund slid samt udnyttelse af punktudsugning og huller til at suge op overskydende støv .

Dræbte


Den Cement Bæredygtighed Initiative ( CSI ) udarbejder en årlig rapport om sin medlemsvirksomheder til at spore forskellige sæt af oplysninger om sundhed og sikkerhed af cement verdens arbejdstagere . En vigtig foranstaltning, det spor omhyggeligt er dødeligheden for bygningsarbejdere , der som registreret af CSI , viser , at on-the-job trafikdræbte er faldet voldsomt fra næsten syv år pr selskabet i 2003 til lige under tre i 2008 .

Mercury


Nogle former for konkrete anvendelse kræver, at den skal opvarmes i enorme ovne , en proces , der har vist sig at udsende store mængder af kviksølv som affald, der kan være farligt , hvis ikke bortskaffes korrekt . Dette kviksølv kommer naturligt fra kalksten , den primære del af cement . Når det opvarmes i store mængder , anses det for at være radiologiske affald . Dette skal opbevares et sted , at det ikke kan trænge ind eller blive udsat for nogen del af miljøet , navnlig når der anvendes vand som en byens drikker kilde .

muskel-og skeletbesvær


Efter flere år med toting tunge sække af beton koblet med konstant at arbejde i et krum-over staten , kan cementarbejdere være modtagelige for at udvikle muskel-og skeletbesvær , der kan være årsag til smerter og ubehag . For at forhindre disse lidelser fra at udvikle , bør cementvirksomheder give metoder til at bekæmpe dem , såsom at give hyppigere pauser , mens du arbejder , reducere antallet af gentagne bevægelser af arbejdstagerens og tilbyde uddannelse til arbejdstagere om den oprindelige advarsel tegn på disse sygdomme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.