sjove måder at gå grøn

" Going grønne " er sloganet givet til praksis for at ændre den måde, mennesker eller virksomheder gør ting for at forsøge at spare energi og naturressourcer og til gengæld for at hjælpe miljøet . Der er mange måder at gå grøn , såsom at ændre din pærer og apparater til energieffektive løsninger eller blot slukke lyset , når du forlader et rum . Vær kreativ , når det besluttes hvordan man kan gå grøn , og have det sjovt med det .

Bike Ride


Hvis dine familiemedlemmer er hele tiden limet til tv , computere og videospil i løbet af deres fritid , kan du overveje at slukke alle de energi-sugende enheder . I stedet drage fordel af en hyggelig eftermiddag og gå på en familie cykeltur . Ikke blot vil cykeltur spare energi i dit hjem , vil det betyde mere tid din familie bruger sammen . Kom en lille øvelse kan ikke skade , enten.

Beklædning Swap


En nem måde at gå grøn er genbrug . Men genbrug er ikke nødt til at stoppe med dine aviser og plastikflasker . Få nogle af dine venner sammen til en tøj swap . De fleste mennesker har tøj de ikke bære længere , fordi de ikke passer . Mange mennesker har også tøj , de har købt og derefter aldrig rigtig brugt for en eller anden grund . Alle kan bringe disse emner og dele dem med venner . Det vil give de gamle tøj en bruger og redde folk fra shopping til mere tøj .

slå uret


Afkortning brusebad gange kan væsentligt spare vand samt spare penge på din vandregningen . Hvis din familie har tendens til at favorisere lange brusebade , indstille en timer og begynde at forsøge at slå uret . Gør dette et par dage om ugen i første omgang , for at lette familien ind i det . Dette kan især være sjovt for mindre børn , fordi de elsker at gøre næsten alt et spil . Bare sørg for at de ikke skære ud det væsentlige , såsom vask selv at slå timeren .

Opret Gaver


Snarere end at købe gaver til dine venner og familie , gøre dem . Overveje at gøre bagværk for folk , at give dem i en kurv fyldt med de ingredienser er nødvendige for at gøre mere , sammen med opskriften . Eller lave en fotoalbum med billeder af den ven eller familiemedlem . Hvis du har børn , så lad dem hjælpe dig ved at male billeder eller oprette håndværk .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.