sort mug regler

Bekymring over de sundhedsmæssige risici forbundet med mug på arbejdspladsen , skoler og i hjemmet er steget info om de forskellige sundhedsmæssige problemer i forbindelse med mug eksponering er vokset . Fra 2010 , er der stadig ingen føderale standarder eller regler for luftbårne mug ( herunder sort mug ) . Environmental Protection Agency ( EPA ) tilbyder mug forebyggelse og udryddelse retningslinjer og De Forenede Stater Department of Labor 's Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) giver en guide til skimmel på arbejdspladsen . Men ingen regulerende organ allerede findes for at håndhæve skimmel oprydning , og der er ingen føderalt mandat tærskler for acceptabel skimmel spore koncentrationer i luften , i henhold til EPA og OSHA

Om Black Mold


Black skimmel eller Stacybotrys chartarum , vokser i fugtige miljøer og kræver en konstant fugtighed for at overleve . Der er omkring 1. 000 arter af skimmel i USA . Stacybotrys chartarum er mindre udbredt end andre skimmel art (som blåskimmel, sortskimmel, Aspergillus , Altenaria og Penicillium ), men det er ikke sjældent , ifølge Centers for Disease Control ( CDC ) . I 2004 fandt en undersøgelse foretaget af Institute of Medicine beviser, der forbinder udsat for sort mug med øvre respirationsbesvær herunder overbelastning , hvæsen , hoste og astma-lignende symptomer . Sort mug var impliceret i en serie af børnedødelighed ved pulmonal hemioridosis ( lunge blødning ) , men efterfølgende forskning fremlagt nogen beviser for , at sort mug var skyld i henhold til Missouri Department of Health og Senior Services .

statsforskrifter


Nogle stater har vedtaget skimmel bestemmelser i lovgivning, herunder Californien , Florida , Oklahoma og Texas . Disse skimmel regler dikterer krav til skimmel fjernelse , men regulerer ikke tilstedeværelsen af mug . For eksempel kræver Texas mold oprydning arbejdstagere skal have licens af staten i ordentlig teknikker til fjernelse . Disse love gælder for entreprenører og boligejere .

vækst


Mold sporer rejser på vinden og indtast indendørs miljøer gennem vinduer , døre og ventilationsanlæg. Sporerne vil begynde at vokse , hvis de falder på fugtige overflader . Sort mug vokser bedst på materialer med lav kvælstof og høj cellulose , som fnug , støv , papir og fiberplader . Uanset typen af mug , du har , skal du følge de samme procedurer for at udrydde den, ifølge CDC .

Forebyggelse /Solution


OSHA indeholder retningslinjer for fjernelse af skimmel . Disse retningslinjer omfatter udtørring området og forhindre fortsatte skimmelvækst ved at stoppe op lækager ved hjælp af en våd vakuum at hente vand , bortskaffelse af materialer, som ikke reddes , ved hjælp af biocider (som blegemiddel ) til at dræbe mug , og som indeholder sporer ved at lukke ud området med plastik gardiner .

Advarsel

OSHA advarer mod brug af udendørs fungicider indendørs . Disse kemikalier kan være yderst giftigt i lukkede rum . OSHA anbefaler også altid iført en respirator , når du arbejder tæt skimmel for at forhindre indånding af sporer , som formen er forstyrret . Det er en krænkelse af EPA ( føderale ) lov til at bruge biocid produkter på nogen anden måde , end det er dikteret af label retninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.