standard evakuering

Evakuering kan variere afhængigt af området , eller webstedet er evakueret , og også af den type begivenhed , der fik evakueringen . Specifikke processer og procedurer skal være på plads til at behandle site specifikke spørgsmål . Men der er flere standard procedurer , der alle evakueringsplaner bør indeholde .

formidle budskabet


formidle budskabet til alle beboere og dem i evakueringen området er en standard procedure , der er kernen i enhver evakuering . Du er nødt til at gøre alle i området , om en bygning eller en by , forstå , at en evakuering er påbegyndt , og de skal følge flugtveje og forlade området øjeblikkeligt . Denne meddelelse skal præsenteres i en kortfattet og pålidelig måde . Du bør bruge en kombination af medier til at formidle evakueringen budskabet med klare instruktioner. For eksempel ville en orkan evakuering af en by har advarsel sirener plus en meddelelse på tv og radio , at stater, en evakuering er i gang , at anmodninger beboere forlader området ved at følge evakuering skilte og markører . Du er nødt til hurtigt at få budskabet ud til så mange mennesker som muligt .

iværksættelse af planer og kort


Du skal lægge alle dine preplanning værktøjer og procedurer i kraft straks, og følg de trin og processer , der er skitseret i planer . Preplans såsom evakuering kort , brand evakueringsplaner og disaster recovery planer bør alle være overholdes, og oplysningerne i planerne bør hurtigt og præcist gennemgået . Pointen med at have preplanning på plads, er, at når det faktiske evakueringen sker du har afgørende kontakt og information om området ved hånden og let tilgængelig . Kopier af planerne bør fordeles straks til alle involverede i evakueringen .

Hurtig og effektiv Afslutter


Evakuering ruter følge de hurtigste veje ud af et område og også omfatte beredskabsplaner for alternative veje ud af skade på vej . Disse ruter er beskrevet i master evakueringen kort. De skal følges , når en evakuering opstår . Standardprocedure for en evakuering er at følge ruter , der var blevet etableret som flugtveje før arrangementet finder sted . Embedsmænd med ansvar skal være opmærksomme på , hvor strømmen af trafik vil være på vej . Du bør ikke ændre flugtveje i midten af en evakuering , medmindre situationen tvinger både den primære og sekundære udgang områder , der skal utilgængelige .

Kontrol Succes


Koordinering og kommunikation mellem de ansvarlige for evakueringen skal foregå i hele proces . Du skal også tjekke ind med dem der har ansvaret for evakuering at måle succes evakuering . Dette omfatter at sikre at alle var i stand til sikkert evakuere . Følgende beredskabsplaner for dem , der var ude af stand til at evakuere er også vigtig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.