tapning uddannelse i Irland

Bioanalytikerens er dygtige udøvere , der trækker blod fra patienter og bloddonorer . Irlands nationale styrende organ for bioanalytikere er Flebotomi Association of Ireland , og de akkreditere Certificate in Flebotomi

Person Specifikation


For at blive en bioanalytikeren , du har brug for et bestemt sæt af færdigheder og evner . Selvom du ikke behøver nogen større formelle kvalifikationer til at være en bioanalytikeren , folk, der tidligere har studeret en relevant kursus vil blive lagt på en fordel frem for andre ansøgere . Nogen videnskab eller sundhedsrelaterede disciplin vil sætte dig i god stedet .Med hensyn til personlighed og færdigheder , er en væsentlig kvalitet ikke bliver sarte omkring blod og har de tillid og rolig bed-side måde for at trække blod fra patienter og donorer . En munter og positiv måde vil bidrage til at dæmpe eventuelle frygter, at nogle mennesker kan have af overflødige .

Anvendelse for kurset


Den Flebotomi Association of Ireland fører tilsyn med Certificate in Flebotomi . Der er to forskellige sub- divsions af dette kursus , med en til rådighed for nytilkomne og en anden til rådighed for allerede praktiserer bioanalytikerens .Den nye post Kurset er en 21- uger program , til rådighed for sundhedsvæsenet ansatte subsidieret , ikke-sundhedsvæsen fagfolk er forpligtet til at betale € 2. 500 kursusafgiften .Nye udbydere er forpligtet til at have nogle relevante sundhedsrelaterede erfaring .

Fjernundervisning og Modul One


Den første del af kurset er fjernundervisning . Kurset ledere vil sende dig kursusmaterialer, der svarer til 10 en -times lektioner .Studerende derefter gå videre til modul en , en tre ugers kursus på Statens Ambulance Service College i den irske hovedstad , Dublin .

Det andet modul


Modulet to er også baseret på seminariet , løber i to uger og slutter med en række Objektivt Structured Clinical eksamener ( OSCEs ), før en elev går videre til modul tre .

Modul Tre og afsluttende eksamen

På modul tre , vil den studerende gennemfører tre to -ugers praktikophold i et klinisk miljø . Studerende også gennemgå flere OSCEs ved udgangen af hver af disse placeringer , før mødet en afsluttende eksamen i slutningen af tredje modul . Beståelse denne eksamen fører til et certifikat i Flebotomi og du er nu en fuldt kvalificeret bioanalytikeren .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.