OSHA iltkoncentration standarder

Occupational Safety and Health Administration har udviklet standarder , som giver beskyttelse af sundhed og sikkerhed amerikanske arbejdere . Disse standarder angiver den minimale ilt koncentration, der skal være til stede i enhver vedlagt arbejdsområdet . Hvis ilt koncentrationer ikke kan opretholdes gennem afbødende indsats , er arbejdsgiveren forpligtet til at sørge for udstyr , der skal levere vejrtrækning ilt til ansatte , når de arbejder

Betydning


Ifølge OSHA 's Åndedrætsværn Standard , 29 CFR 1910,134 , en ilt niveauet under 19,5 procent er iltfattigt og straks farlige for liv eller helbred . Arbejdsgivere, der har arbejdsmiljøer med utilstrækkelige iltkoncentrationer skal give deres medarbejdere en form for hjælpemotor ilt , der sikrer sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen. Medarbejdere kan ikke tvinges til at arbejde i en iltfattigt miljø .

Konsekvenser


Hvis iltkoncentrationen i et arbejdsmiljø falder til 10 til 14 procent , vil de ansatte begynde at udstille mangler meget hurtigt . Arbejdstagere vil udstille manglende dømmekraft og åndedrætsbesvær, og vil hurtigt trætte . Hvis oxygenkoncentrationer er reduceret til 6-10 procent arbejdere vil blive kvalme og kan blive bevidstløs . Hvis luften dine medarbejdere er vejrtrækning har en iltkoncentration på mindre end 6 procent, at de kan ophøre med at trække vejret og opleve hjertestop .

Hazard Control


Det første skridt i at beskytte dine medarbejdere mod at blive udsat for en iltfattigt arbejdsmiljø er at identificere faren . Når faren er identificeret , er administrativ kontrol anvendes til at begrænse mængden af tid hver arbejdstager udsættes for fare . Hvis de administrative kontrol ikke er tilstrækkeligt til at beskytte arbejdstagerne , er det næste skridt er at omlægge og omstrukturere arbejdsmiljøet , så arbejdstagere ikke behøver at indtaste det farlige miljø at udføre deres hverv .

Oxygen Kvalitet


Når ilt koncentrationen i et arbejdsområde kan ikke opretholdes på 19 . 5 procent koncentration , skal arbejdsgiveren give arbejdstagerne tilstrækkelig vejrtrækning ilt til at opretholde et sundt miljø . Ilt fremlægges i form af åndedrættet systemet skal opfylde kravene til medicinsk eller vejrtrækning ilt i overensstemmelse med den amerikanske farmakopé . USP krav standarder for den forventede renhed af alle narkotiske stoffer og andre elementer , der er udpeget til konsum .

ilttilførsel

Åndedrætsværn skal være fit- testet og undersøgt for renlighed , inden de benyttes en iltfattigt arbejdsområde . Dårlig pasform kan tillade ilt at slippe eller forurener fra arbejdsområdet til at indtaste respirator . Den medfølgende luft skal komme fra vejrtrækning luft kompressorer eller vejrtrækning luftbeholdere , som er blevet vedligeholdt i overensstemmelse med kravene i Department of Transportation . Ilttilførslen systemer skal inspiceres og vedligeholdes tilstrækkeligt til at sikre mod indgangen af forurening .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.