elementer af ballastvand

Ballast er vand , at et skib tager ind, før en rejse . Når skibet ankommer til destinationen , kan det eller ikke kan frigive dette vand til den nye bugten . Denne ballastvand hjælper med at holde stabiliseret skibet og er nødvendig for kommerciel skibsfart .

virkninger på mennesker


ballastvand er noget , der kan forårsage skade på mennesker og andre levende organismer . Når ballastvand bliver udsat for mennesker , kan det forårsage alvorlig sygdom og resultere i dødsfald . Ballastvand indeholder giftige organismer , patogener og sygdomme , og der er hundredvis af eksempler på situationer, hvor en persons helbred var kompromitteret , og hvor økologiske og økonomiske konsekvenser var yderst alvorlige.

Skaderne på Coastal Industri


Den økonomiske virkninger af ballastvand er alvorlig nok til at påvirke de kystnære industri , fiskeri og andre kommercielle aktiviteter . Disse brancher er ramt af tab og skader på op til 138 milliarder dollar om året i USA alene . Ballastvand betydeligt til skade for økonomien i den virksomhed , der trives på vandet organismer .

Skader på Økologi


ballastvand bidrager negativt til den økologiske aspekt i industrien ved at afbryde de indfødte biodiversitet og økologiske processer i naturen . Ifølge Global ballastvand Management Programme , invaderer en indførte marine arter et nyt miljø eller andet sted i verden hvert ni uger . Ballastvand indeholder uønsket blindpassagerer , der omfatter bakterier , små invertebrater og sporerne , planktoniske arter , og æg og larver af andre større arter .

nordlige Stillehav søstjernerne


ballastvand forureninger indeholder nordlige Stillehav søstjernerne og bidrage til det sydlige Australiens trussel af kommercielle bestande af skaldyr arter som kammuslinger og østers . The Sea Star er en fremragende opdrætter og har produceret næsten 30 millioner flere af sin egen slags , hvilket gør ballastvand desto mere forurenede i Tasmanien .

Europa Zebra Musling

Det europæiske Zebra Musling er en anden forurenende stof i ballastvand , der forårsager problemer for USA . Det blev indført for at de nordamerikanske Great Lakes og har siden spredt sig til mere end 40 % af de amerikanske vandveje . Denne enkelt art af ballastvand forurenende stoffer har kostet USA mere end 5 milliarder dollar til at styre det siden 1989 . Når ballastvand præsenterer disse typer af forurenende stoffer i vandet måder , det er næsten umuligt at kontrollere , og når skaden er sket , processen er som regel irreversibel .

Giftig Dinoflagelattes

Giftig dinoflagelattes er en anden forurenende stof i ballastvand , som har spredt sig til andre steder rundt omkring i verden via ballast . Dinoflagelattes er mikroalger , der kan blomstre til at danne røde tidevand , der kan optages i filter-fodring skaldyr og frigivelse toksiner . Hvis den når frem til skaldyr og forurener , det menneske, der spiser de skaldyr kan opleve lammelse eller død .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.