hvordan man bruger gang stokke for at forhindre falder på isen

Gå på en iskold overfladen er svært nok i sig selv , når du er i stand til at gå uden hindringer. Men hvis du er handicappet eller ældre og ved hjælp af en stok for stabilitet , kan muligheden for at falde på is være en alvorlig og farlig sandsynlighed . Beskyt dig selv på forhånd ved at tage forholdsregler, når der skal vove sig ud på glatte overflader . Ved at lære hvordan man bruger gå stokke til din fordel , kan du reducere muligheden for at tage en farlig spill

Du skal bruge: .
Bred spids stok
Issyl eller greb vedhæftet fil .


1 .

Kort en strategi for at gå i vintervejr . Medtag ekstra tid til at komme derhen, hvor du skal gå . Budget for stop og hvilepauser. Tag det langsomt og roligt.
2 .
Forsyn din sukkerrør med en bred , tætsiddende tip til at gå i vintervejr . Sørg for, at dit tip er ikke slidt . Brug en greb vedhæftet kaldes en icepick , der kan vende ned fra din sukkerrør spids og giver ekstra trækkraft . Stokken spids graver ind i overfladen for at forhindre det i at komme ud fra under dig .
3 .
tur med din stok på den modsatte side af din svaghed . Afgiv din stok solidt og sikkert en behagelig afstand foran dig med greb i isen , inden den træffer en skridt . Placer alle dine vægt på din gode side , så takt med både dine berørte ben og sukkerrør på samme tid.

gode råd og advarsler


 • Altid konsultere en læge for anbefalinger for dimensionering og brug af stokke . Anbring ikke sukkerrør for langt foran dig , eller du kan falde . Brug sko med trækkraft på isglat underlag .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.