hvordan man starter en plastaffald til genbrug program

Du kan starte en plastoparbejdningsoperationen program på en skole , kontor eller hvor som helst med genanvendeligt plastaffald . Visse typer af plast der genanvendes til en række af sekundære plastprodukter . Genbrug selskaber har forskellige politikker for , hvad plastik materiale, de er villige til at acceptere . Vedtage en genbrug program handler om at bygge forholdet mellem anlægget med plast og det firma, der genbruger plast . Gør en forskel på lokalt plan ved at indsamle og genvinding af plast .

Du skal bruge:
tekstbehandlingsprogram
. Printer.
Plast trashcans med låg .
Lineal.

Permanent markør .
Utility kniv eller saks .
Laminerede skilte eller vinyl klistermærker .


1 .

Find lokale genbrugsstation virksomheder , der accepterer eller betale for plast . Spørg om detaljerne om, hvilke typer af plast hvert selskab vil tage . Få oplysninger om hver enkelt virksomheds kollektion tjenester eller drop-off steder .
Se linket i Ressourcer til et søgbart bibliotek af genbrugsstationer .
2 .
Opret en handout , der beskriver alle detaljerne i genvinding af plast program, du ønsker at gennemføre . Indeholde oplysninger om at identificere, hvilke plast kan genanvendes gennem programmet .
3 .
Tal med forvaltningen af anlægget , hvor du vil starte plastaffald til genbrug program . Giv dem en kopi af oplysende uddelingskopien og lad dem vide om den forskning , du har gjort på lokale genbrugsstation virksomheder. Bed om finansiel støtte til dækning af omkostningerne ved plast indsamlingssteder og gulvet plads til at placere dem rundt om anlægget .

4 .
Tegn cirkler i midten af skraldespand låg , som er en tomme større end diameteren af den største af de plastmaterialer , du forventer at indsamle . Klip kredsede del ud af låg med en hobbykniv eller stærk saks .
5 .
Mærk indsamlingssteder med laminerede skilte eller vinyl klistermærker , som er indlysende på et øjeblik. Bruge store symboler og retningslinjer for plastmaterialer , der er acceptable i programmet . Et godt markeret genanvendeligt samling bin indeholder som regel mere anvendeligt materiale og mindre affald .
6 .

Hold et møde med alle medarbejdere , studerende eller indbyggere i muligheden for at annoncere plastoparbejdningsoperationen programmet og for at besvare eventuelle spørgsmål, som folk måtte have . Vis en af de mærkede indsamlingssteder under præsentationen . Fremlægge kopier af de oplysende handout til alle deltagere .
7 .
Placer godt afmærkede plast indsamlingssteder i synlige steder i nærheden af eksisterende affaldsbeholdere og genbrugs-affaldscontainere. Besøg siloer regelmæssigt at overvåge en vellykket gennemførelse af indsamling indsats .

gode råd og advarsler


 • Rapporter programmets succes til faciliteten ledere til at rekvirere yderligere støtte for fremtidig genanvendelse indsats .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.