indkomst krav til Kentucky Medicaid

Det Medicaid -programmet yder finansiel støtte til enkeltpersoner , der ikke har råd til lægehjælp . Staten Kentucky indfører indkomst grænse krav , som varierer afhængigt af familiens størrelse . Fradrag kan gælde for at øge denne grænse af $ 90 for arbejde regning , og af $ 200 for børnepasning af familiemedlemmer under to år . For børnepasning af familiemedlemmer over to år , kan der være fradrag på $ 175 for forældre med fuldtidsarbejde eller $ 150 for forældre med deltidsbeskæftigelse .

enkeltpersoner og familier


Den månedlige Medicaid indtægt grænsen for en enkelt efter fradrag er $ 217. Grænsen stiger som husstandens størrelse stiger . For eksempel har en familie med to en grænse på 267 dollar , mens en familie på otte har en grænse på 627 dollar . Hvis enkeltpersoner og familier har indkomster over den grænse , men kan stadig ikke råd til lægehjælp , kan de stadig få Medicaid bistand ved hjælp af bruger -down -program . Med bruger -down -program , kan en person eller familie får Medicaid fordele, hvis de medicinske udgifter er større end det beløb, som familiens indkomst overstiger grænsen .

ledige


Hvis en person eller familie har en lav indkomst og har kvalificeret sig til Kentucky overgangsregering Assistance Program ( K-TAP ) , højere indkomst begrænsninger. For eksempel er en persons månedlige indkomst grænse 742 dollar . Grænsen for en familie på to er $ 851, og den grænse, stiger op til 1. 462 $ for en familie på syv eller flere .

Gravide kvinder


Grænsen for familier med gravide kvinder og børn i alderen op til en er 185 procent af de føderale fattigdom niveauer . I juli 2010 er grænsen for en enkelt $ 1. 670 . For en familie på to, er grænsen 2. 247 $ . Den månedlige indkomst grænse stiger med familiens størrelse , med en familie på otte , der har en grænse på $ 5. 706 . Hvert ekstra familiemedlem efter , der øger grænsen ved 577 dollar .

Børn


For familier med forsørgerpligt for børn under 19 år , er grænsen 200 procent af de føderale fattigdom . I juli 2010 er grænsen for en enkelt $ 1. 805 . Den grænse stiger med familiens størrelse . Grænsen for en familie på otte er $ 6. 169 , og hver ekstra familiemedlem efter , der øger $ 624 til den indkomst grænse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.