CDFA organisk gødning advarsler

I 2004 Californien Institut for Levnedsmiddel-og Landbrugsorganisation ( CDFA ) fandt , at en Californien-baserede selskab , Californien flydende gødning , lagde nonorganic ingredienser til gødning mærket som økologiske , anledning til bekymring om ægtheden og pålideligheden af mærkningen af økologiske produkter . Som et resultat af denne opdagelse , har CDFA udsendt flere advarsler til beboere og landmænd i Californien om at bruge denne " økologisk " gødning .

ikke altid stole på en økologisk mærkning


I staten Californien , etiketten er ikke altid garanti for, at produktet er virkelig økologisk . Som led i en indsats for at forsøge at gennemtvinge strengere retningslinjer for at opnå certificering , har California Certified Organic Farmers ( CCOF ) erklærede, at de vil " ikke længere internt anmeldelse blandet flydende gødning med mere end 3 procent nitrogenindhold , der ikke er organisk materiale Review Institut ( Omri ) eller Washington State Department of Agriculture godkendt . " I august 202C CCOF krævede, at alle virksomheder, der producerer økologisk flydende gødning for at opnå tredjeparts inspektion før køb for at sikre overholdelse af alle gældende National Organic Program ( NOP ) regler . CDFA arbejder fortsat hen imod at forbedre sin inspektion standarder . Denne opgave har vist sig udfordrende , fordi præcist at identificere , at en gødning er kompatibel med NOP regler er " kompliceret , meget teknisk , og indebærer fortrolige oplysninger . "

Bliv informeret


Forstå hvad en nonorganic materiale er lavet af , og hvad det betyder for din sundhed og miljøet . Af kvælstof i det virkelige økologiske flydende gødning produkter kommer fra råvarer , der er naturligt højt proteinindhold såsom fisk , blodmel , kød og fjer , og regnorm støbegods . Ammonium sulfat kunstigt øger mængden af kvælstof fundet i gødning .Selv ammonium sulfat ikke bringe fødevaresikkerheden i fare , når de anvendes i små mængder , dets anvendelse er skyet af den økologiske bevægelse , fordi dets optagelse ikke understøtter naturlig , bæredygtig vækst . Sin produktion kræver også en stor mængde energi , fratager jord af dens naturlige frugtbarhed , og forurener vandet. Forskning virksomheden eller ingrediens på din økologisk mærket gødning . Hvis du har mistanke om en kompromittere stof i din gødning , skal du sørge for at melde det til CDFA og undersøge den indvirkning, det kan have på din vegetation , din mad og miljø . For eksempel kan ammonium sulfat kompromis smagen af dine grøntsager samt sikkerheden af de fødevarer , der vokser fra det . Det kan også være giftigt for organismer, der lever omkring miljø, hvor gødningen bliver brugt og nedbrydende til søs liv i de lokale vandløb og floder , hvor kemikalier fra disse gødninger med tiden rejse . Check CDFA hjemmesiden jævnligt for at forblive opdateret rapporter om svigagtig mærkning af økologiske varer .

altid være på højt beredskab


Mens sagen mod Californien flydende gødning er blevet løst , og inspektionsstandarder er steget , bør landbrugerne fortsat være opmærksom på revner , der findes i at opnå en organisk mærke til at beskytte integriteten af deres gårde og bevare loyale støtte for deres forbrugere . Altid kigge efter bevis for tredjeparts inspektion , før du bruger et produkt mærkes som økologiske og være mistænksom , når en virksomhed forsøger at sælge gødning , der er mærket som økologiske , og har ikke modtaget en sådan inspektion .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.