CPR uddannelse for professionsals online

Opnåelsen af et CPR certificering er en nem måde at redde liv . Med hjælp af teknologi , og vigtigst internettet , er der CPR uddannelse af fagfolk online . Den amerikanske Røde Kors tilbyder en online kursus for redning respondenter til en lav pris

Identifikation


De fem-timers kursus , som det amerikanske Røde Kors underviser professionelle respondenter læseplanen nødvendig for at opnå et CPR- professionel redningsmand certificering . Certificeringen er gyldig i to år, og kurset skal tages igen for certificering , der skal fornyes .

funktioner


Ifølge Redcrossonlinetraining. org gennem CPR uddannelse af professionelle online kursus vil de studerende lære at reagere til åndedræts-og hjerte nødsituationer , redning vejrtrækning , CPR /to-redningsmand CPR , førstehjælp til kvælning , brug af en genoplivning maske og pose-ventil maske genoplivningsudstyr , overførsel af sygdomme forebyggelse og systemer i kroppen .

Overvejelser


For at gennemføre kurset og modtage certificering , skal de studerende bestå en online test . Når prøven er bestået , skal den studerende deltage i en færdighed session , der tilbydes af Røde Kors . Der skal de studerende demonstrere teknikker lært .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.