Listen over nordamerikanske truede pattedyr

Du skal bruge:
Ribbon patron (er )

Nogle nordamerikanske pattedyr er desværre på den truede dyrearter listen . Dyr i alle størrelser kan bringes i fare , og det er ikke anderledes for pattedyr i Canada , Mexico og USA . Gennem oplysning og uddannelse , kan det være muligt at spare nogle af disse dyr, men det afhænger i høj grad på menneskers intentionalitet og handling .

store pattedyr


Kødædende dyr og pattedyr af større størrelse er nogle af de mest synligt truede arter i Nordamerika . I USA er dyr som de store horn får, Californien , Florida panter , jaguar , Ocelot , og røde ulve alle stærkt truede . Store truede pattedyr fra Mexico omfatter den mexicanske bobcat , den mantle brøleabe abe , jaguarundi , grå ulv , og brune bjørne ( i den mexicanske holarctic regionen ) . Ikke så mange dyr er i fare i Canada , selv om den amerikanske bison og skoven rensdyrene er begge på listen .

små pattedyr


Pattedyr af mindre størrelse er vanskeligere at holde styr på , og der er flere af dem end enhver anden form for truede dyr i Nordamerika . Nogle af de små truede arter i USA omfatter Amargosa vole of California , den sort- footed ilder , børsten kanin , den Hualapai mexicanske vole of California , den gigantiske kænguru rotte of California , de store-eared bat , og pygmæ kanin . De mest truede små pattedyr fra Mexico er den mexicanske langnæsede bat

havpattedyr


Ikke alle truede pattedyr i Nordamerika lever på land . nogle af dem bor i havene omkring kysterne . I den Mexicanske Golf , er et af de mest truede skabninger i Nordamerika Golfmarsvin , en type af marsvin . I samme område , i hele dele af Florida , og søkøer stadig sårbare over for både , der skraber dyrenes rygge , lejlighedsvis sårede dem dødeligt . En truede marine pattedyr på den anden side af kontinentet er Stellers søløve i Alaska og Canada .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.