OSHA forlængerledning krav

En arbejdstager, der driver en router med en forlængerledning , der splejset , ikke jordforbindelse og ikke normeret til hård service er i fare for at blive electrocuted og dræbt . Alle tre af disse faktorer krænker Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) standarder for elektriske forlængerledning brug på arbejdspladsen . Forkert brug og pleje af forlængerledninger kan være dødelig , og OSHA regulerer udvælgelse , placering , brug og ændringer af forlængerledninger på arbejdspladserne .

Selection


Når du vælger forlængerledninger , skal du vælge ledninger , der er klassificeret til kredsløb og udstyr, vil blive anvendt . OSHA standard 1926. 405 mandater, ledninger være mærket med type , størrelse og antallet af ledere . OSHA også kræver tre -leder snore til bærbare elektriske værktøjer. Snore lavet til hård eller ekstra hårdt brug skal også bruges med bærbare redskaber og bærbare lys .

Placering


Elektriske forlængerledninger skal placeres , så de er beskyttet mod skader fra skarpe kanter , gnide og klemning . Ledninger må ikke køre gennem vinduer eller døre medmindre de er passende beskyttet . Hvis de kommer ud af en kasse eller tildækning , skal snorene også være beskyttet af fittings . Hæng ikke en forlængerledning med ledning eller fastgøre den til noget med hæfteklammer , søm eller noget , der kan trænge ind i isolerende lag .Nogle arbejdsområder er usikre for forlængerledning brug helt . Forlængerledninger er ikke tilladt i eller nær områder med brændbart eller antændelige materialer såsom brændbart støv , gasser , dampe, og fibre . Ledninger er heller ikke tilladt i våde områder , medmindre dette er godkendt . Hold også fortove og arbejdsområder fri af ledninger .

Brug


OSHA Standarder 1910,334 og 1926,405 regulere brugen af elektriske forlængerledninger på arbejdspladsen. Ifølge disse normer , kan forlængerledninger ikke anvendes til andet end deres formål . Ledninger må ikke anvendes til bånd eller løft , til at hænge midlertidig belysning eller til at erstatte faste ledninger i en bygning . De kan ikke løbe igennem vægge , lofter eller gulve .Før brug inspicere forlængerledninger og ikke anvendes, hvis slidte , iturevne eller hvis der er beskadigede dele . Kun stik en forlængerledning til en tilsvarende stikkontakt og ikke stik eller frakoble med våde hænder . Hvis der er en chance for strøm, der løber gennem hænderne , skal isolerende handsker . Desuden skal beskyttelsesanordninger bruges til at lukke kredsløb i tilfælde af en overbelastning eller forkert kredsløb . Kredsløb , som lukker ned , kan ikke genåbnes , før efterses eller vurderes at være på grund af overbelastning .

Ændringer


Beskadigede ledninger må ikke bruges , men repareret og testet af en kvalificeret person , før genbrug . Eventuelle ændringer eller reparationer foretages, kan ikke afbryde kontinuiteten i udstyr grundstødning forbindelse eller integritet i isoleringen . Den overstrømsbeskyttelse må ikke ændres uden OSHA krav og ledninger må ikke være splejset .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.