ada elevator regler

Elevatorer er mekaniske elevatorer , der bærer folk op og ned til forskellige niveauer af en bygning ved tryk på en knap . De kommer i mange størrelser og nogle er enkelt dør , mens andre er dobbeltdør elevatorer . Interiør varierer fra en simpel malet væg til marmor og spejle , alt på bekostning og prestige af bygningen . Men uanset stil eller design , skal alle passagerskibe elevatorer overholder ADA elevator regler .

Hvad er ADA


I juli 1990 , den amerikanske kongres har vedtaget en lov, at forbyde diskrimination på offentlige steder for personer med psykiske eller fysiske handicap . Præsident George H. W. Bush er noteret som siger, " jeg nu løfte denne pen til at underskrive denne Americans with Disabilities Act , og sige , ' lad skammelige mur af udelukkelse endelig kommet tumbling ned ' . " ADA kontrollerer den retlige retningslinjer for de ansatte , transport på offentlige steder og alle virksomheder , herunder hoteller i relation til at håndhæve lige rettigheder og ordentlig indkvartering for personer med handicap .

Elevator forordninger


forordninger indebærer bl. a. , at elevatoren let tilgængelige og med døre, der åbner automatisk til en etage landing tolerance i en halv tomme . Både lobbyen og enkelte gulv plan skal have opkaldsknapper med visuelle signaler eller verbale enunciators visning op eller ned , og hvis der er mere end ¨¦n elevator , visuel tyder der elevator er at besvare opkaldet . De skal være i hæves og Braille tegn ved indgangene . Alle døre skal have en automatisk beskyttende og genåbning enhed og skal have et signal til hal opkald til at advare passagererne om de selvlukkende døre . Den indvendige skal være passende belyst med en afstand , der giver mulighed for kørestolsbrugere at bevæge sig rundt og nå knapperne . Nødopkald skal være let tilgængelige for alle passagerer .

Fordele


Reglerne håndhæves i de offentlige elevatorer for virksomhederne , offentlige kontorer , på arbejdspladsen og indkøbscentre giver mulighed for folk af enhver art til at anvende og betjene elevatorer dygtig . Den handling har elimineret den uretfærdige behandling af mennesker med handicap . Det betyder, at personer med handicap ikke længere er prisgivet andre til at være mobile i elevatorer .

Betydning


Selvom reglerne er obligatoriske for virksomheder, offentlige kontorer og butikker , deres deltagelse sætter en stærk og positiv indflydelse for resten af samfundet . De giver adgang overnatningsmuligheder for mennesker med handicap og overbevise resten af samfundet om hensigtsmæssigheden i at give mennesker med handicap respekt og uafhængighed , de fortjener . Den handling har tilskyndet en bevidsthed til alle , som igen har styrket medlemskab af fællesskaber .

Undtagelser

Ifølge 4. 10. 1 af ADA , er godselevatorer ikke forpligtet til at overholde de almindelige elevator bestemmelser . Men hvis det vareelevator er den eneste tilgængelige elevator og det anvendes som en kombination gods -og passagertransport elevator , så må det følge alle ADA regler .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.