grundvand og septisk systemer

I konventionelle septisk systemer , siver ned affald gennem jorden og leveres patogenfri til grundvandet . Hvis grundvandet er for tæt på overfladen , kan de patogener i affaldet forurener det . Passende septisk system design kan mindske eller fjerne risikoen for forurening

Fordele


Septic systemer genbruge husholdningsaffald vand , rensning det og returnere det til jorden og nærliggende grundvand . Denne skiller sig af menneskeligt affald og efterfylder næringsstoffer og vand i en sikker og nyttig måde . Denne metode er kun effektiv, hvis grundvandet , der anvendes til drikkevand og kunstvanding , er langt nok under jorden overflade for at muliggøre korrekt behandling tid .

farer


Hvis septisk systemer er bygget for tæt på grundvandet , de skadelige bakterier og organismer , der er indeholdt i menneskeligt affald vil ikke have tid nok til at blive behandlet af den aerobe og anaerobe bakterier i jorden . Ufuldstændig behandling giver patogener forurene grundvandet , hvilket gør det skadeligt for mennesker og dyr .

alternative systemer


For at undgå forurening af grundvandet , bør grundvandsstand undersøges og de relevante septisk systemet installeret. Et alternativ er et system, hvor drainfields er placeret i en gravhøj højere end jordniveau . En anden er at installere ekstra tørv eller sand filtre i en traditionel septisk system . Kompostering og forbrænding toiletter er også muligheder , når grundvandet er for tæt på overfladen . Forbrænding toiletter brænde affald og gøre det til sterile aske .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.