hvad er Georgien rygeforbud ?

I 2005 , Georgien ratificerede Røgfrit Air Act , vedtage en landsdækkende rygeforbud på alle indendørs offentlige rum , og alle lukkede områder inden tjenestesteder . Det giver mulighed for undtagelser for restauranter og barer, der har individuelle og separate ventilationssystemer og begrænse indrejse og beskæftigelse til personer over 18 år . Enkelte lokaliteter er tilladt i henhold til denne lov at håndhæve strengere politik , så lovgivningerne på tværs af staten variere.

Bar og Restaurant Bans


Et par lokaliteter har valgt at forbyde rygning i alle barer og restauranter , uanset statens påtegnet undtagelser . I Athen . Effingham Amt , Gainesville , Snellville , og Tift County , rygning i forbudt i alle barer og restauranter I Buena Vista og Morrow , udvider forbuddet til alle indendørs arbejdspladser , samt barer og restauranter .

Restaurant og Arbejdsplads Bans med Bar undtagelser


I Berkeley Lake , Columbia County , Cordele , Decatur , DeKalb County , Douglas , er Douglas County , Douglasville , Loganville , og Valdosta , rygning forbudt i restauranter , men er tilladt i barer .

Restaurant Bans med bar og arbejdsplads Undtagelser


I Madison , Peachtree , og Tifton , rygeforbud gælder for alle restauranter , men barer og andre indendørs arbejdspladser med all- voksne medarbejdere og kunder tillader rygning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.