hvordan budgettet for katastrofeplanlægning

Planlægning for uforudsete såsom katastrofer er bydende nødvendigt at alle virksomheder . I de fleste organisationer , som regel budgettet for katastrofen planlægning består af to til fire procent af it-budget . Udvikle budgettet er en tidskrævende proces og kræver minutiøse detaljer i at du har de midler til rådighed for at dække alle scenarier og uforudsete udgifter. Du skal identificere alle udgifter i forbindelse med din disaster recovery plan , afgøre, hvor midlerne skal komme fra , og skabe en disaster recovery tjekliste for at sikre dig dække alle dine baser . I tilfælde af en katastrofe kræver planens gennemførelse for at beskytte forretningen og bundlinjen
1 .
Identificer alle udgifter i forbindelse med din disaster recovery plan . Sådanne udgifter kan omfatte , men er ikke begrænset til , off-site lagerfaciliteter, forsyningsselskaber, husleje , løn , løn , vedligeholdelse , software , hardware , og uden rådgivning inden for både planlægning og gennemførelse. Gennemgå alle data fra de foregående fire år samt tidligere budgetter at bestemme , hvor at afsætte penge og ressourcer i forbindelse med katastrofen planlægning budget .
2 .
Bestem alle antagelser til at bygge ind i budgettet . Dette omfatter sandsynligvis katastrofer, som kan opstå , såsom oversvømmelser eller storme og det samlede tab din virksomhed vil sandsynligvis lide . Plan for det værste (inden for rimelighedens grænser) , og budget for det .

3 .
figur ud af, hvor finansieringen til planlægning vedrørende katastrofer vil komme fra , uanset om domicil , en bestemt afdeling eller flere kilder . De fleste virksomheder trækker midler fra IT- budgettet for katastrofen planlægning, fordi en stor del af disaster recovery planer bygger på informationsteknologi. Du skal afgøre, hvor meget af det samlede budget er nødvendigt for fortsættende aktiviteter på trods af en katastrofe . Vær forberedt på at begrunde alle udgifter i budgettet .
4 .
Opret en katastrofe planlægning checkliste til at bestemme , hvor du skal afsætte midler i form af planlægning vedrørende katastrofer , genopretning og videreførelse af virksomheden. Denne checkliste skal redegøre for alle budgetpost poster, herunder nødvendige uddannelse , ledelse , beredskaber og mange andre . Denne checkliste vil hjælpe dig færdiggøre budgettet og ved præcis , hvad tallene , du kigger på og hvorfor. Lav en kvalitet skabelon til bidrage til at fremskynde processen , og omfatter alle de nødvendige budgetposter .
5 .

Præsenter dit budget til godkendelse til bestyrelsen eller IT-afdelingen , afhængigt af hvordan du besluttet at finansiere katastrofen planlægningsprocessen . Forbered dig på at forsvare de tal ved at fremhæve forsvarligheden af disaster recovery plan og den kritiske type virksomhed kontinuitet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.