hvordan man åbner en luer lock sprøjte

Luer Lock sprøjter er meget forskellige fra de rip-n -go engangs indsprøjtning enheder og slide-stil sprøjter . Deres unikke " låse " tip forhindrer kanylen ud uforvarende at blive trukket ud af sprøjten kroppen . Dette er især vigtigt , når indsprøjtning i det menneskelige legeme eller i intravenøs enheder . Det er blevet et foretrukket sprøjte stil . Fordi en Luer Lock sprøjte kræver mere handling , før det er klar til at blive åbnet , bør du vide den nøjagtige procedure skal følges for at forebygge forurening

Du skal bruge: .
Sterile handsker .
Luer Lock sprøjte .
Luer Lock nål .1 .
Tag sterile handsker . Rip åbne emballagen , der indeholder Luer Lock sprøjten ved at snuppe den øverste kant i midten og trække hver halvdel af den øverste kant i en anden retning .
2 .
Fjern Luer Lock nålen fra sin beskyttende emballage ved at gribe fat i to faner øverst og trække de to halvdele af emballagen fra hinanden .
3 .

Skru Luer Lock nålen ind i Luer Lock sprøjten . Indsæt gevind enden af sprøjten ind i den brede ende af kanylen og spin nålen med uret indtil det låser på plads . Leur Lås nåle har specielt designet kvindelig ender til tråd i den mandlige slutningen af en Leur Lock sprøjte . Nogle fabrikanter tilføje " vinger " til låsen enden af nålen for at gøre dem lettere at håndtere . Brug vingerne til at stramme nålen på plads på samme måde, som du ville bruge en vingemøtrik at stramme møtrikken på en bolt .
4 .
Pry beskyttelseshætten fra stemplet øverst af Luer Lock sprøjten med fingrene . Visse producenter af Leur Lock sprøjter ikke føjer en ekstra beskyttende hætte , i hvilket tilfælde stemplet vil blive presset helt ind i sprøjten .
5 .
Placer nålen ende i hvad væske du putter i sprøjten . Typisk vil du skubbe nålen igennem toppen af hætteglasset med væske , men sørg for at følge instruktionerne på væsken vil du blive injektion. Husk at håndtere sprøjten kun øverst på stemplet . Dette vil forhindre, at din kropstemperatur , påvirker væsken , der injiceres .

6 .
Åbn Luer Lock sprøjten ved at trække stemplet så langt tilbage som det vil gå , sprøjten fyldes kroppen med væsken du vil injicere .
7 .
Fjern den disponible kanylen fra Luer Lock sprøjten efter injektionen ved at dreje den mod uret , indtil den kan trækkes fri . Bortskaf nålen i de relevante skarpe beholder eller medicinsk affaldsspanden. For nondisposable nåle , skyl kanylen og sprøjten med en passende rengøringsmiddel ( kompatibel med injektion væske og dit firma 's politikker ) , inden opbevaring af enheden .

gode råd og advarsler • Åbn emballagen til nålen og sprøjten halvvejs først og derefter begynde processen med at samle kanylen . Dette vil gøre det mindre sandsynligt, at du vil falde ene eller den anden og forårsage forurening , som du vil være let i stand til at håndtere begge dele.
 • Genbrug ikke en Luer Lock sprøjte organ med andet materiale end hvad der var først indført i det sterile kroppen . Du kan forurene ny dosis og forårsage alvorlige bivirkninger i den person injiceret.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.