hvordan man gennemfører sundhed på arbejdspladsen sikkerhed & sikkerhedsprocedurer

Hver arbejdsplads skal være i overensstemmelse med sundheds -og sikkerhedsregler , men arbejdspladser varierer , og de specifikke politikker er relevante for hver skal blive fastsat , gennemført og overvåget . Der er regler om sikkerhed og sundhed , der gælder for alle arbejdspladser, såsom brand , og nogle, som er relevante for specifikke arbejdspladser . Et eksempel på sidstnævnte kunne være reglerne for transport af farligt materiale , som kun skal anvendes i særlige omstændigheder eller for bestemte virksomheder

Du skal bruge: .
skriftlige politikker og procedurer .

Awareness


1 .
Sørg for at alle medarbejdere er bevidste om deres ansvar med hensyn til Occupational Health and Safety Administration ( OSHA ) regler . Personale bør være i overensstemmelse med de generelle politikker på arbejdspladsen og procedurer for at deltage i obligatoriske kurser og efter beskyttelsestøj regler . Udpege en kvalificeret person til at stå for gennemførelsen af sundhed, sikkerhed og tryghed i din arbejdsplads .

2 .
sikre, at personalet får den korrekte undervisning om sundhed og sikkerhed procedurer . Hold en træningsdagbog detaljeret beskrivelse af uddannelse og minder dig om, hvornår Refresher sessioner er nødvendige . Sørg for, at medarbejdere har kopier af særlige politikker og procedurer, når de slutter sig til organisationen . Bede dem om at underskrive at bekræfte, at de har læst disse . Udstede hensigtsmæssige personlige værnemidler og beskyttelsestøj . Give korrekte omklædningsrum , og i givet fald , vaskeri .
3 .
Sørg for at alle sundheds- , sikkerheds- og sikkerhedsprocedurer regelmæssigt overvåges . Disse bør revideres i lyset af nye udviklinger eller ulykker , der fremhæver mangler . Detaljeret ulykke skal føres . Nye love om arbejdsmiljø og sikkerhed skal integreres i politikker og procedurer . De ansvarlige for gennemførelsen af disse politikker skal regelmæssigt opdatere deres egen uddannelse .

gode råd og advarsler • Sørg for at alle skriftlige advarsler er vist korrekt og synlig .
 • Overfamiliarity og selvtillid kan føre til ulykker , selv de mest erfarne medarbejdere har brug regelmæssig uddannelse om sundhed, sikkerhed og tryghed.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.