hvordan man laver en beredskab liste

Naturkatastrofer , brande og andre nødsituationer kan være skræmmende , og det er ikke nemt at afstå fra at gå i panik under katastrofen betingelser . Det er bedst ikke at stole på hukommelse og sund fornuft i en nødsituation , når stress og panik har begge en måde at få det bedste ud af dig. Under en beredskab liste på hånden kan gå en lang vej mod at hjælpe dig med at holde et niveau hoved og øge dine chancer for sikkerhed og overlevelse , når skræmmende situationer opstår

Du skal bruge:
FEMA nødberedskab checkliste .
Telefonbog med regeringen programoversigter.


1 .

Hent beredskabet checklisten fra Federal Emergency Management Agency 's hjemmeside .
2 .

Kontakt din lokale Røde Kors- kapitlet eller Beredskabsstyrelsen . Stille følgende spørgsmål : Hvilken type katastrofer plejer at ske i dit område ? Hvad skal du gøre for at forberede denne type katastrofer ? Hvordan vil du blive advaret , når en katastrofe er umiddelbart forestående ? Hvad er flugtveje for dit område ? Hvis det er relevant , hvilken type evakuering bistand til rådighed for ældre eller handicappede ?
3 .
Tegn en grundplan af dit hus eller lejlighed bygning . Brug denne plan til at identificere sikre steder at gemme sig under en hård storm , sikre zoner i løbet af et jordskælv og flugtveje i en brand . Mødes med din familie til at drøfte disse sikre zoner og udarbejde en plan for hver type nødsituation .

4 .
Lav en liste over , som leverer du har brug for under hver type nødsituation . Medtag grundlæggende behov såsom vand , en ændring af tøj , lommelygter og batterier . Hvis du har kæledyr , skal du sørge for at indeholde bestemmelser om deres behov .
5 .
Udarbejde en oversigt over nødsituation kontakter . Medtag læger , kriseberedskab agenturer , og familiemedlemmer eller venner , der bliver nødt til at blive underrettet, hvis der sker noget for dig . Til kæledyr , bl. a. kontakt info til dyrlæger og Animal Rescue agenturer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.