levested for den Grizzly

En Grizzly er en stor nordamerikansk brune bjørn . Dyret lever i forskellige typer af levesteder på hele kontinentet , og de kan spise enten planter eller dyr som fisk eller elg

. Skove


I tæt skov områder i hele Canada , tusindvis af Grizzlies lever relativt ensomt liv . Næsten 25. 000 bor hele provinserne Alberta , British Columbia , Yukon og Northwest Territories , men antallet er faldende på grund af jægere og ødelæggelse af levesteder . Hvorvidt flad eller bjergrige , mange Grizzlies lever i skovområder levesteder , hvor masser af mad er til rådighed for dem .

Meadows


Grizzlies plejede at være mere talrige i Great Plains , men mennesker har skubbet dem ud af denne naturtype på grund af bygning af menneskelige miljøer , samt jagt . Mindre antal Grizzlies lever i enge , fundet sparsomt i Wyoming , Idaho , Washington , Montana og Colorado .

Tundra


Isbjørne er ikke de eneste bærer bor i kolde omgivelser , tusindvis af gråbjørn befolker det iskolde tundras af Canada og Alaska . Grizzlies ikke gå i fuld dvale , men sove i huler , hvor de kan vogte deres unger . Dyrene så leve af fedtreserver indtil foråret .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.