nyskabende sikkerhedsprocedurer emner

Det amerikanske Department of Labor rapporter , at 3,5 millioner mennesker i Amerika er skadet på jobbet hvert år . 13 andre millioner lider en invaliderende skade , mens derhjemme , ifølge National Safety Council . Mange af disse skader kunne have været undgået , hvis korrekt sikkerhedsnormer blev fulgt . Opnå højere standarder for sikkerhed i dit arbejde eller hjemmet ved at behandle emnet sikkerhed i en innovativ måde .

Gør arbejdssikkerhed Sjov


engagerende og underholdende medarbejdere til at løse sikkerhedsproblemerne er som regel mere effektiv end en anden droning møde om emnet . Gør hvad et selskab i Miami gør, og bruge humoristiske tegnefilm videoer til relæ sikkerhed beskeder . Følg tanken om selskabet i Illinois og skabe en dynamisk-og til tider fjollet-live præsentation til at understrege vigtigheden af korrekt brug sikkerhedsudstyr . Oprettelse af interaktive sikkerhed præsentationer kan også tilskynde medarbejderne til at give udtryk for deres egen sikkerhed bekymringer , som kan afsløre emner eller spørgsmål , du ikke havde overvejet.

Safety Leadership


Ansæt sikkerhedsledelse snarere end sikkerhed lederskab . Førstnævnte er mere reaktiv , men det sidste er pro-aktiv og opfordrer medarbejderne til at tage ansvar for deres egen velfærd . Et panel af sikkerhedseksperter interviewet af EHS dag afslørede , at sikkerheden lederskab er en effektiv fremgangsmåde. Det indgyder sikkerhed-sind i medarbejdere og opfordrer dem til at løse sikkerhedsproblemerne ved at foreslå måder til at forbedre vilkår og at støtte hinanden i at skabe et sikkert arbejdsmiljø .

skabe sikkerhed Vaner på Home


Sikkerhed i hjemmet er også vigtigt . Nedsætte risikoen for skader for din familie ved at etablere sikkerheds- orienterede husstand vaner . Tal med familien om , hvad der skaber en fare, og om hvilke omstændigheder kan føre til en skade . Så gør det alles ansvar at identificere og løse hjem farer . For eksempel kan du bede dine børn at gøre en fare patrulje en gang om ugen . De ville se rækværk for at sikre de er sikre , søge fare for at snuble , såsom løse tæpper og påpeger eventuelle brandfarlige væsker , der ikke er sat væk korrekt . Når de rapportere tilbage til dig , fastsætte farer . Har et dagligt rod oprydning for at holde høje trafikerede områder klart og etablere en husførelse kalender , så systemer såsom opvarmning og elektriske ledninger holdes i god stand .Vær kreativ for at få dine børn involveret . Hvis du laver sikkerhed underholdende , de er mere tilbøjelige til at lytte og deltage . Der fyldes op sikkerhed quizzer , som kan hjælpe dem med at lære at identificere farer . Gør din ugentlige fare check et spil for at se, hvem der kan finde de fleste emner , der skal løses , eller finde mindst én sikkerhedsrisiko på egen hånd og give en pris til den, der identificerer det først.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.