texas HIPAA regler

Den Health Insurance Mobilitet og Accountability Act ( HIPAA ) blev vedtaget i 1996 og håndhæves i Texas . Formålet med statutten er at hjælpe forbrugerne med at opretholde forsikringsdækning . men det har andre mål, samt at fokusere på effektivitet i sundhedsvæsenet

Privacy


Mange af HIPAA 's regler fokus på privatlivets fred og beskyttelse af den enkeltes information om sundhed . Forud for indkøb enhver form for receptpligtig medicin , er forbrugerne skal ifølge loven , er blevet underrettet mindst en gang i HIPAA retten til privatlivets fred med hensyn til sikkerhed af teknologien og betaling proces .

Sikkerhed


HIPAA forordninger vedrører direkte til elektronisk beskyttede sundhedsoplysninger --- eller PHI . Disse vedrører størstedelen af sundhedsplaner og forordningerne fokus på sikkerhed i flere kategorier .Den første kategori er betragtes som administrative garantier , som fokuserer på procedurer , politikker og praksis , herunder adgang til information og sanktioner for virksomhedens arbejdsstyrke . Fysiske sikkerhedsforanstaltninger fokus på at minimere adgang til informationer i bygninger , kontorer , afdelinger og kontorer gennem hjælp af låse , adgang badges og godt skjulte arbejdsstationer . Tekniske sikkerhedsforanstaltninger forhindre, at oplysninger får adgang specifikke grupper af mennesker og sporing adgang .

EDI


HIPAA sætter på plads i EDI --- eller elektronisk dataudveksling --- som tjener til at skabe regler transaktioner for overvågning, adgang , og data-lagring . EDI sæt på plads flere koder , som kan bruges under transaktionen eller udveksling af oplysninger . Det vigtigste formål er at sikre, at den elektroniske oplysninger, der udveksles under en transaktion er standardiseret til at øge tiden effektiviteten og undgå forvirring.

NPI


Et andet HIPAA aspekt er den nationale leverandør identifikatorer ( NPI'er ), der fungerer som identifikatorer til behandlerne. Dette gøres for at gøre de administrative processer i sundhedsvæsenet køre mere gnidningsfrit , forbedre henvisninger , fakturering og data nøjagtighed .

Sanktioner

Enhver manglende overholdelse af HIPAA love bærer streng og hårde straffe . Kontoret for borgerlige rettigheder er tilladt at håndhæve sanktioner op til $ 25. 000 pr overtrædelse pr kalenderår . Det amerikanske Department of Justice er også tilladt at håndhæve sanktioner på op til 10 års fængsel og en bøde på 250. 000 $ for manglende overholdelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.