unikke sikkerhed emner

Mange samvittighedsfulde mennesker tager sikkerheden alvorligt, når man kører bil, reparere en lys stativ eller slåning en græsplæne . Når det kommer til sikkerhed i skoler, på arbejdspladser , cyberspace og mens du er på ferie , men de tror fejlagtigt , at en anden enhed er ansvarlig . For at forblive sikker , må man altid antage, at sikkerhed er et personligt ansvar

Forbrugersikkerhed


Når en berømt fastfood restaurant 's souvenir kop var genindkaldt til højt cadmiumindhold , få forbrugere hørt om det . Tusindvis af kopper kan stadig være i brug . Awareness , derfor er altafgørende. Uden aktivt søger oplysninger om rykkere og sikkerhed indberetninger , kan en forbruger aldrig vide , at der er en fare . Forbundsrepublikken Information Center 's Consumer Action hjemmeside indeholder oplysninger om de seneste tilbagekaldelser og indberetninger .

arbejdssikkerhed


Det meste af arbejdet sikkerhed blev først bragt frem i lyset af ansatte , der opdagede et problem og kaldte det at deres chefer opmærksomhed . Når du indtaster din arbejdsplads , så spørg dig selv, hvad du ville gøre, hvis en nødsituation opstod . Find ud af , om nærliggende udstyr genererer uset farer , såsom giftige dampe eller elektriske shorts .Antallet af sikkerhedsspørgsmål på arbejdspladser er enorme , og listen vokser hver måned. Offentlige websteder , som Washington 's " Safety Emner " site , hundredvis af emner fra landbruget sprøjter til fortovet materialer .

Skole Sikkerhed


stat lovgivning foreskriver skole sikkerhed , men det er op til forældre og lærere for at sikre , at Disse love er gennemført. I Georgien , for eksempel er alle skoler forpligtet til at skabe en skole sikkerhedsplan og gennemgå det jævnligt . Spørgsmål, der dækkes i planen omfatter anti-vold foranstaltninger , beredskab i forbindelse med naturkatastrofer og krisestyring . Planer er formuleret baseret på input fra forældre og rådgivning fra offentlig sikkerhed embedsmænd . Hvis du ikke har modtaget meddelelse om en sådan plan i mere end 12 måneder , skal du kontakte din skole at finde ud af hvorfor .

Cyber Security


Hvor ofte har forbrugerne vist ukendte websider uden at kontrollere sikkerhedscertifikater ? Mens surfere ikke kan forventes at kontrollere alle adresser , deres sikkerhedssoftware skal. Alt for mange forbrugere ikke anvender systemer, udover hvad der er installeret på deres computer på køb . Andre undlader at opdatere sikkerheden på en rettidigt .Din computer skal have anti-spyware , anti -virus beskyttelse og en firewall . Anti-spyware forhindrer andre i at udspionerer dig . Anti -virus beskyttelse tofter kriminelle , der griber ind i din computer -systemer . En firewall begrænser adgangen til din computer ved uautoriserede personer . Når du har alle tre i drift , indstille din tidsplan til at opdatere dagligt . Brug en yderligere sikkerhed for lejlighedsvis kontrol , just in case noget sniger sig forbi det første program .

Fritids Sikkerhed

Når du rejser ind i rekreative områder , dit velvære er i dine hænder . Naturlige miljøer er ladet med farer som laviner , oversvømmelser , dyreliv møder og meget mere. Park Rangers sætte sikkerheden øverst på deres liste over bekymringer , men de kan ikke give total sikkerhed . Visse områder har deres egne unikke udfordringer, og det er vigtigt at indhente oplysninger fra embedsmænd bekendt med området . Mange stater , såsom Alaska , tilbyder deres egen sikkerhed hjemmeside , for at hjælpe besøgende fastslå risici .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.