Californien brandslukker love

Bolig brande kostede mere end 3. 000 amerikanere om året mellem 1997 og 2006 , ifølge FireSafety. gov . De fleste af disse dødsfald skyldes indånding af røg . Californien brandslukker love er designet til at reducere antallet af dræbte og kvæstede som følge af brande i boliger og på arbejdspladsen .

automatiske systemer


Californien sundhed og sikkerhed Code , afsnit 13. 195-13. 199 , regulerer håndhævelsen af regler vedrørende automatiske brandslukningssystemer . Disse regler kræver automatiske brandslukningssystemer , der skal testes , vedligeholdes og serviceres ifølge de statslige brand marshal godkendte standarder . Kun personer, der er licenseret af staten ilden marshal kan teste , vedligeholde eller reparere, automatiske brandslukningssystemer . Det statslige brand Marshal er ansvarlig for at afgøre kriterierne, for licenshavere , og har myndighed til at nægte eller tilbagekalde licenser til personer, der ikke opfylder fastsatte kriterier , eller som overtræder regler . Staten brand Marshal har bemyndiget til at fastsætte et gebyr planlægge tilstrækkelig til at dække omkostningerne til administration af licenser processen .

Håndildslukkere


Californien sundhed og sikkerhed Code , afsnit 13. 160-13. 162 dækker regler transportable ildslukkere . Håndildslukkere sælges eller distribueres i staten Californien er forpligtet til at overholde alle standarder som fastsat af staten ilden marshal . Transportable ildslukkere skal være godkendt af Underwriters ' Laboratories Inc. , eller et tilsvarende test laboratorium, der er kvalificeret til at teste transportable ildslukkere som fastlagt af staten ilden marshal . Håndildslukkere , der ikke er bestemt til industriel brug kan ikke bruge tetrachlormethan , methylbromid eller chlorbromomethane som en brandslukning ingrediens .

Arbejdsplads


underkapitel 7 , Gruppe 27 , artikel 157 i den California Code regulerer brugen af bærbare brandslukkere på arbejdspladsen , der leveres til brug for medarbejderne . Denne forordning, forudsætter transportable ildslukkere , der skal placeres et sted, hvor de kan let identificeres og få adgang til . Transportable ildslukkere på arbejdspladsen skal være fra godkendte fabrikanter , og de skal være fuldt opladet og operationelt . Den type ildslukker fastsat på arbejdspladsen skal svare til den forventede type af brand , der er mest sandsynligt i dette miljø . Arbejdsgiveren er ansvarlig for den regelmæssige inspektion, afprøvning og vedligeholdelse af arbejdspladsen transportable ildslukkere . Visuelle inspektioner skal udføres på månedsbasis og en vedligeholdelseskontrol skal udføres hvert år .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.