Kriterierne for SAE

Society of Automotive Engineers ( SAE ) har mere end 121. 000 medlemmer på verdensplan , som alle enten arbejde professionelt inden for ingeniør- eller studerer at komme ind i bilindustrien , erhvervskøretøjer eller rumfartsindustrien. Visse kriterier skal opfyldes af et universitet , der ønsker at danne en SAE Collegiate Club

skattebegunstigede Faktorer


Universiteterne planlægger at etablere en SAE Collegiate Club skal først udpege en fakultet rådgiver , vælger studerende officerer , skitsere en årlig plan for projekter og møder , og sikker 15 eller derover udbetales studerende medlemmer .

Ansøgning og anbefalinger


Det SAE kræver, at alle højere læreanstalter til at downloade og udfylde Collegiate Club ansøgning ( sae. org ) og yde to breve af anbefaling fra deres afdeling stole eller dekaner af teknik, og fra deres lokale SAE sektioner hvor det er relevant .

forfatning og Curriculum


Til afslutte ansøgningsprocessen , universiteter behovet for at forsyne SAE med deres teknik læseplaner og til at skabe personlige forfatninger . For et eksempel på en forfatning , henvises til SAE Collegiate kapitel proceduremanualen online på SAE . org .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.