Marine Corps sikkerhed

Marine Corps tog sine medlemmer til at minimere risici og for at være sikker i alle aspekter af deres daglige opgaver . Forebyggelse af ulykker gennem uddannelse , ansvarlighed og dataanalyse hjælper med at holde Marines klar til at kæmpe og på deres bedste

CMC Safety Division Force Beskyttelse


Denne CMC Sikkerhed Division i Marine Corps ' primære formål er at bevare Marines sundhed og sikkerhed gennem planlægning og risikominimering . Divisionen har til opgave at føre tilsyn ansvar for sikkerhedsbestemmelser og uddannelse . Når en ulykke indtræffer , denne opdeling håndterer undersøgelsen. Det er heller sikkerhedsinspektioner og analyserer data fra tidligere uheld .

Safety Training


The Marine Corps bruger sikkerhed uddannelse som et vigtigt redskab til at forebygge ulykker . Gennem Naval sikkerhed og miljø Training Center , kan Marines tage kurser på stedet eller online . Emner som begrundelse sikkerhed, lukkede rum sikkerhed og selvmord bevidsthed er blandt de omfattede områder .

Betydning


The Marine Corps Center for Lessons Learned indsamler data, der bruges til at oprette en videnbase , der kan anvendes til at forebygge ulykker og forbedre den nuværende praksis . Mønstre af tidligere fejltagelser kan også identificeres og korrigeres .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.