OSHA krav til sundhedsfaciliteter

Ikke overraskende , sundhedspleje faciliteter gør sikkerhed og sundhed høj prioritet . Som i andre brancher , indstille Occupational Safety and Health Administration retningslinjer og krav til beskyttelse af arbejdstagere , som de gør deres job inden for sundhedssektoren industrien . Når plejeinstitutioner overholder disse føderale standarder , er chancerne for sygdom og skade som følge af arbejde i de faciliteter tilbagegang , i modsætning til alle anlæg i strid med kravene .

Hazard Communications


For at undgå usikre kontakt og træffe passende forholdsregler , når der beskæftiger sig med farlige kemikalier , plejeinstitutioner uddanne alle ansatte på de farlige kemikalier på arbejdspladsen . OSHA kræver sundhedspleje faciliteter til at give medarbejdere med en skriftlig farekommunikation program , da de faciliteter, har normalt farlige kemikalier og stoffer på stedet .Medarbejderne har ret til at vide detaljer om eventuelle farlige kemikalier, som de kan komme i kontakt med . Medarbejdere har også ret til information om , hvad sikkerhedsforanstaltninger er nødvendige for at forebygge negative virkninger opstår som en følge af disse farlige materialer . Det farekommunikation Programmet omfatter disse oplysninger og meget mere.

blodbårne patogener


Lægehuse er naturligvis udsat for blodbårne patogener på grund af arten af det udførte arbejde der . OSHA 's standarder kræver beskyttelse af sundhedspersonale fra eksponering for disse infektiøse materialer , herunder blod og andre kropsvæsker . OSHA kræver sundhedspleje faciliteter til at give en grundig uddannelse til medarbejdere, der arbejder omkring eventuelle patogener . Anlægget skal udvikle en skriftlig plan for eksponeringskontrol , ifølge OSHA's websted .Forebyggelse metoder til at standse infektioner varierer afhængigt af medicinsk indstilling , men de ofte omfatte grundlæggende sikkerhedskrav , såsom brug af selv-beklædning nåle , handsker , masker og kjoler . Vaccinationer er undertiden kræves , som er gratis postexposure undersøgelser for potentielt smittede arbejdstagere . Mærkning og skiltning eksisterer for at angive farerne .

Begræns adgang til stråling


OSHA krav til sundhedsfaciliteter regulere brugen af X-ray maskiner eller andre enheder , der kan forårsage en stråling trussel for arbejdstagerne. Som helst anlæg ved hjælp af stråling udsender teknologi skal oplyse type og skabe en plantegning , så begrænsede områder kan være tydeligt mærket til kun at tillade autoriseret personale i området . De, der arbejder i de områder, skal bære stråling skærme . Korrekt advarselsskilte er udstationeret til at informere arbejdstagere om truslen .

personlige værnemidler


For at overholde OSHA standarder , plejeinstitutioner afgøre , om arbejdstagere i anlægget nødt til at bære personlige værnemidler , eller PV . OSHA foretrækker faciliteter til at håndtere farlige situationer ved at ændre disse betingelser , men når det ikke er muligt , skal arbejdstagerne anvende personlige værnemidler , som omfatter handsker , sikkerheds- goggle , skoovertræk og alle andre beskyttelsesudstyr båret af ansatte i sundhedsvæsenet miljøet for at minimere risikoen skade eller infektion .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.