OSHA liste over brandfare

Occupational Safety Health Administration , eller OSHA , udfører opgaven med at sikre , at forhold på byggepladser viser sikkert at de ansatte dér. OSHA udretter denne told ved at fastsætte retningslinjer og give manualer , sammenholdt med revisioner . Brandsikkerhed , en integreret del af en sikker arbejdsplads , består i at identificere brandfare og indstilling frem løsninger .

Støv


Efter fire forskellige brande primært forårsaget af visse typer af støv lavet af brændbart materiale , OSHA udgivet en bulletin i 2005 at foreslå kendskabet til denne brandfare . I alle fire tilfælde , opbygge en brand antændt støvet op og forårsagede eksplosioner . Den deraf følgende forslag fokuserer på husholdning til at kontrollere støv , og kendskabet til ventilationssystem design .

Isolering


Polyurethan skum , en fælles isolator , består af mindst ni forskellige brandfarlige og giftige komponenter . OSHA viser, at ved håndtering af denne type materiale til brug forsigtighed , og udøve kendskabet til dens brandfarlige egenskaber . Økologisk skum undertiden bærer mærket af at være " flammehæmmende ", men stadig besidder brandfarlige egenskaber .

Gas


På grund af de mange forskellige gasser , der anvendes i industrien , særlige standarder for de fleste typer samt generelle retningslinjer for komprimeret gas . Komprimeret luft også falder ind under denne kategori med sine egne standarder for sikker håndtering . Krav findes også for det udstyr , der indeholder og udlevering af disse gasser .

Heavy Industry


Arten af kraftige industrielle arbejde udgør en betydelig risiko . Udstyr, der anvendes kan producere ekstreme varme samt gnister , der har potentiale til at starte brande . Kemikalier til stede på disse arbejdspladser også føje til fare for gnister fra udstyr .

Pyroteknik

Denne kategori meste dækker salg og brug af fyrværkeri. OSHA giver forhandlere detaljerede retningslinjer for at forhindre brandfare i butikker, hvor store mængder af fyrværkeri er bosat. Retningslinjer og standarder findes også for arbejdstagere, der antænder fyrværkeri .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.