OSHA motorkøretøj sikkerhed

Bureau of Labor Statistics , at over 2. 400 dødsfald årligt forekommer i arbejdsrelateret trafikulykke . Occupational Safety and Health Administration , eller OSHA , skitserer forslag og procedurer , der fremmer sikkerheden under kørsel på jobbet

Formål


OSHA beskrives krav til sikre arbejdsvilkår for at beskytte dem, der arbejder og kørsel på vej . De giver retningslinjer for virksomhedsejere til at hjælpe dem uddanne medarbejderne hvordan man skal køre sikkert. Disse anvendes også til at industrier, hvor motorkøretøjer er almindeligt anvendt , såsom i byggeriet .

Vej Byggeri


OSHA behandler en række af køretøjssikkerhed bekymringer , der er til stede under vejanlæg . De kræver , at køretøjer skal kontrolleres inden brug , har vejarbejdere bære veste og benytte et køretøj i relevante områder. Byggepladser bør også være godt markeret med advarselsskilte og barrikader .

Betydning


OSHA hjælper arbejdsgivere fastholde medarbejdere uddannet om sikker kørsel . Uddanne chauffører om emner såsom kørsel træt , faren ved brug af alkohol og betydningen af sikkerhedsseler med til at forhindre ulykker . Der er også en indsats for at reducere distraheret kørsel , som kan forårsage et styrt . Mennesker ofte er distraheret , når du bruger en mobiltelefon eller sms under kørslen . Uddannelse og forebyggende indsats , som skitseret af OSHA kan holde alle sikkert på vejen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.