arbejdssikkerhed & sundhed handler

Sikre arbejdsvilkår er en bekymring i alle brancher , og føderale standarder har bidraget til at forbedre dem . Med vedtagelsen af Occupational Safety and Health Act fra 1970 , den proces til at sikre arbejdsmiljøet standarder blev sat i bevægelse

Historie


Occupational Safety and Health Act blev vedtaget af Kongressen den 29. december 1970. Det skabte Occupational Safety and Health Administration , eller OSHA . Loven blev senere ændret og tilføjet i 2004.

Formål


Med etablering af OSHA , retningslinjer for sikre arbejdsforhold skulle blive skitseret , og derefter håndhæves i alle sektorer af industrien og erhvervslivet . Organisationen vil støtte forskning i og formidling af information om sikkerhed på arbejdspladsen . Virksomhederne vil også have adgang til uddannelse , der understøtter beskæftigelsen sikkerhed og sundhed .

Fordele


Loven også for bevillingen af tilskuddene til stater til at hjælpe uddanne og håndhæve OSHA standarder for sikre arbejdsforhold. Dette hjælper delstatsregeringen dækning af udgifter i håndhævelse af standarder og forhindre arbejdstagere ulykker . Arbejdstagerne er også beskyttet i henhold til loven for indberetning arbejdsforhold , der er usikre fra gengældelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.