asbest testkrav

Asbest er en fiber , at når vævet sammen , skaber en tyk , meget fleksibelt materiale , der kan bruges til at isolere og er brandhæmmende . Mange byggeprojekter brugt asbest som isolering . Men , gentagen eksponering for asbest forårsager lungesygdomme og kræft , og så ældre bygninger , der kunne have asbest skal afprøves for at finde og fjerne asbest . Den lov , der dirigerer asbest testning og fjernelse er Occupational Health and Safety Administration Asbest Hazard Emergency Response Act , eller AHERA .

Uddannelse for prøvetagning


Test og fjerne asbest kræver en særlig uddannelse undervist i akkrediterede asbest kurser . Enhver professionel bliver nødt til at dokumentere passerer disse kurser , før de ansættes . Disse kurser giver undervisning i fem sub-discipliner som er udpeget af Miljøstyrelsen : entreprenør , inspektør , ledelse planner , projekt designer og arbejdstager . Der er også behov for årlige genopfriskningskurser for at informere asbest inspektører nye retningslinjer og teknologier . Oplysninger om disse kurser kan findes i National Directory of AHERA Akkrediteret Kurser .

Sikkerhedsspørgsmål


Asbest kan være utrolig kræftfremkaldende , så Occupational Health and Safety Administration udviklet en række regler og grænser for udsættelse for asbest for arbejdstagere i flere brancher , herunder regler , som dikterer, hvornår testning bliver obligatorisk . Ud over regler for at beskytte arbejdstagerne, også Occupational Health and Safety Administration giver regler for , hvordan prøverne skal indsamles til test , for at sikre sikkerheden for de foretager asbest tests .

Asbest og du


Mange amerikanere bekymre sig om asbest , og de er ikke uddannet asbest fagfolk . Environmental Protection Agency tilbyder rådgivning om udsættelse for asbest , og hvornår og hvordan man kan finde en asbest professionel . Sørg altid for asbest professionel kan vise tegn på kursusaktiviteter , især i stater , hvor licenser er påkrævet . Spørg efter referencer og tjekke dem . Sørg for, at enhver mistanke om materialer er testet i et laboratorium indstilling , og at mange prøver der tages . Vigtigst er det, gør det ikke muligt en asbest professionel til at udføre unødvendige renoveringer til dit hjem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.