betydningen af mykorrhiza mangfoldighed undersøgelse

Mykorrhizasvampe kombinere med planternes rødder til at danne et symbiotisk forhold , hvor svampene giver næringsstoffer , vand og beskyttelse til fabrikken i bytte for mad i form af kulstof . En enkelt plante kan rumme flere arter af mykorrhizasvampe . For eksempel kan op til 2000 arter af svampe være forbundet med rødderne af en enkelt Douglas grantræ

Plantesundhed


Hver art af svampen har forskellige evner med hensyn til at levere næringsstoffer , vand og beskyttelse til en plante . Så selv om svampe kan være til stede i jorden , hvis den mangfoldighed af svampe er utilstrækkelig, vil planterne blive mindre sundt eller endog undlader at overleve .

Landbrug og Skovbrug


Mad og træindustri gennem landbrugsafgrøder og skovbrug er nødvendige for at opretholde menneskets liv og civilisation . Mykorrhiza mangfoldighed er nøglen til at bevare afgrøder og skov frugtbarhed . Studere denne mangfoldighed hjælper finde ud af hvilken mykorrhizasvampe skal tilsættes for at opnå jordens frugtbarhed og hjælpemidler i udviklingen af land-og skovbrug , der bevarer mykorrhiza mangfoldighed .

bevarelse af økosystemer


De forskellige mykorrhizasvampe til stede i jorden bestemmer , hvordan beskadigede områder gendanne til en tidligere uberørt tilstand . Mykorrhiza mangfoldighed undersøgelser er nødvendige for at forstå rollerne for de forskellige arter af mykorrhizasvampe i en habitat , således at en effektiv bevarelse strategier kan udvikles . Uden sådanne undersøgelser , kan den oprindelige arter af planter og sundhed i økosystemet aldrig bliver genoprettet trods investering af omfattende tid , kræfter og penge .

Forurening Effects


Undersøgelse af virkningerne af forurenende stoffer , som spildevandsafloeb på mykorrhiza mangfoldighed hjælpemidler til at bestemme den samlede effekt af det forurenende stof på miljøet og hvordan man kan lave forurenede områder.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.