bør sikkerhedsseler sættes på skolebusser ?

Sikkerhedsregler


The National Coalition for Skole Bus sikkerhed identificerer flere årsager distrikter bør udstyre skolebusser med sikkerhedsseler . Koalitionen hævder , at sikkerhedsseler beskytte skolebus passagerer mod alvorlige skader og dødsfald , især i en rollover eller en side-effekt crash . De påpeger endvidere, at sikkerhedsseler fremme god sikkerhed vaner og elevernes opførsel .

muligvis ikke effektiv


The National Association for Elev Transportation ( NAPT ) modsætter sikkerhedsseler på skolebusser , argumenterer Der er ingen data , der understøtter hævder , at sikkerhedsseler forebygge skader i skolebus ulykker . Desuden NAPT gjort gældende, at skolebusser er designet med sikkerhed for øje . Den høje , polstrede sæder er designet til at absorbere styrtet sammen.

Bottom Line


Ifølge Family Education hjemmesiden , "begge sider af debatten enige om, at skolen bustransport er en af de sikreste former for rejser i U . S. -. langt sikrere end at køre i en bil " Men National Coalition for Skole Bus Sikkerhed insisterer på, at hofteseler er nødvendige for at øge elevens sikkerhed som påvist i en rapport fra National Transportation Safety Board , det polstrede , høj-. bagsædet beskytter ikke buspassagerer i typiske bus krak , fordi ryttere er smidt rundt væk fra deres sæde . Derfor bør skolebusser være udstyret med sikkerhedsseler på at beskytte flere børn fra skade eller død .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.